Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

MONSTRUOZNO Iz automobila PUCALI NA PSA, stav lovačkog udruženja će vas ŠOKIRATI (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Društvenim mrežama odjekuje vijest da je rano jutros, u Kotor Varošu, neko iz automobila pucao na psa, te ga ubijenog i krvavog ostavio pored puta.

Očevici su sve zabilježili fotografijama, te uslikali i registarske tablice vozila iz koga je navodno pucano. Sada šokirani građani udruženim snagama traže da neko odgovara za ovo (ne)djelo.

– Sistem funkcioniše, jake institucije, pravna država. Da vidimo sada i taj test. Poštovani korisniče vozila sa registarskim oznakama J97-A-038, izvolite spremite odbranu. Zakon kaže da je za ovo predviđena zatvorska kazna. Prošli put smo Vam progledali kroz prste. Ovoga puta iskoristićemo maksimalno što pravosudni sistem dozvoljava – napisao je na društvenim mrežama volonter u prnjavorskom azilu za pse, Bojan Veselica.

Kako tvrde oni koji su sa slučajem upoznati, sve je, sa zapisanim registarskim oznakama, prijavljeno policiji, a sumnja se da vozilo pripada upravo lovcima iz ovog mjesta.

U lovačkom udruženju kažu da nemaju ništa sa ubijenim psom.

– Mi kao lovačko udruženje nismo imali nikakve aktivnosti, tako da je, ako je to uradio neki pojedinac iz udruženja, to njegova stvar. Mi to nismo radili, ne bavimo se tim – rekao je za Srpskainfo predsjednik Lovačkog udruženja „Kotor Varoš“ Nedeljko Glamočak.

Isti automobil je danas bio parkiran ispred Lovačkog doma u Kotor Varošu, što je potkrijepljeno fotografijom.

Sa slučajem je upoznato i banjalučko Udruženje za zaštitu životinja „Kerber“. Oni, međutim, nisu optimistični kada je u pitanju sprovođenje pravde za ubistva životinja.

– Koliko sam ja upućen, neko je iz automobila pucao na pse, sve je uredno prijavljeno policiji, a vozilo pripada lovcima iz tog mjesta, kojima ovo ne bi bio prvi put. Fotografisane su i registarske tablice i stradili pas, tako da ćemo vidjeti da li će iko da odgovara za to. Ovo se u Kotor Varošu često dešava – rekao je predsjednik Udruženja Goran Milojević.

Policija nije pronašla leševe pasa

Komandir Policijske stanice Kotor Varoša Igor Kovačević izjavio je danas Srni da policija nije pronašla leševe pasa koji su tokom noći pobijeni u ovoj opštini.

– Noćas smo dobili prijavu da je došlo do pucanja u pse. Patrola, koja je izašla na lice mjesta, nije pronašla ubijene pse niti lica koja ih ubijaju – rekao je Kovačević. On je dodao da je prijava podnesena oko 3.40 časova, a odnosila se na period oko jedan čas iza ponoći.

Izvor
srpskainfo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button