Hronika

Poznati pjevač ispitan u policiji: Halid Muslimović pretukao ženu

Poznati pjevač Halid Muslimović, našao se pod istragom policije zbog sumnje da je pretukao 45-godišnju ženu, kojoj je nakon toga prijetio i rekao da će je pojesti mrak.

Istraga je pokrenuta nakon što je S. B. (45) prijavila Policijskoj upravi Banja Luka da ju je Muslimović napao u Kozarcu dok su se automobilom vozili za Banja Luku, gdje ona stanuje.

Žena je prijavila da su se Muslimović i ona posvađali 27. jula između dva i tri ujutro, nakon čega joj je on zadao više udaraca po licu i tijelu. U prijavi je navela da ju je, po dolasku, u Banja Luku izbacio iz automobila.

Loading...

Kada mu je rekla da će ga prijaviti policiji on se razbjesnio i počeo da joj prijeti i govori da će je vozati u gepeku i da će je progutati mrak – rekao je izvor blizak istrazi.

Portparol PU Banja Luka Marija Markanović potvrdila je da je prijava zaprimljena.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka

– Policajci su postupili su prijavi i ispitali Muslimovića. Nakon kompletiranja predmeta protiv njega će biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci – rekla je Markanović.

Kako saznajemo Muslimoviću se na teret stavlja da je počinio krivična djela nanošenje tjelesnih povreda, te ugrožavanje sigurnosti.

Izvor
Avaz
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!