Društvo

„Građanska patrola“: Najviše prijava za košenje u Boriku i Obilićevo

Sugrađani su prošle sedmice putem „Građanske patrole“ najviše prijavljivali nepokošene zelene površine u naseljima Borik i Obilićevo. Iz nadležnog Odjeljenja za komunalne poslove ističu da je treće košenje javnih površina u Boriku planirano za ovu sedmice, a za naselje Obilićevo naredne sedmice.

Više prijava odnosilo se i na zaprljane površine poslije odvoženja otpada, pa su gradske službe s tim u vezi opomenule „Čistoću“ da obrati pažnju prilikom odvoza otpada i operu zaprljana mjesta.

Sugrađani su prijavili i da u Gundulićevoj ulici, poslije saobraćajnog udesa, nedostaje jedno stablo u drvoredu, na šta iz nadležnog odjeljenja odgovaraju da će stablo biti zasađeno u toku jesenje sadnje u novembru.

Komunalna policija je, po prijavi građana putem mobilne aplikacije, registrovala nepropisno parkiranje u Vojvode Stepe Stepanovića, fotografisla vozila i izdala prekršajne naloge. Takođe, konstatovali su nepropisno odlaganje otpada u Voždovačkoj, te neuredno kontejnersko mjesto u Kosovke djevojke. U oba slučaja naloženo je uklanjanje odnosno čišćenje, što je i urađeno.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!