Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horoskop za 5. avgust 2018: Bik luduje za jednom Djevicom, Rak nešto obećao i slagao, Jarac u romansi sa osobom koju odavno poznaje…

Danas je nedjelja, 5. avgust 2018. godine. Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovan korak bliže do osobe koja mu se sviđa, Blizanci odredili ljubavna pravila, Rak pun novih ideja, Lav zaljubljen, Djevica se sprema na put, Vagi partner stalno nešto prebacuje, Škorpija emotivno ispunjena, Strijelcu uzbudljiv dan, Vodolija naivna, Ribu osvaja pogrešna osoba

OVAN
POSAO: Vidite dosta dalje u odnosu na ono što vaše kolege trenutno protežiraju kao jako zanimljivu soluciju za kasnije.
LJUBAV: Niste sami u ljubavnoj romansi koju osjećate već neko vrijeme. Danas možete da ostvarite i konkretan kontakt. Nedostaje vam samo jedan korak.
ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
POSAO: Dovoljno ste uspješni u onome čime se konkretno bavite i nemate namjeru da odustanete od solucije koju imate u planu.
LJUBAV: Ono što ste imali kao temu ne odustajete i imate na umu da nešto konretizujete kada je u pitanju jedna Djevica.
ZDRAVLJE: Promjenljivo raspoloženje.

BLIZANCI
POSAO: Niste sami na poslu koji vam već duže vrijeme zadaje muke. Ukoliko ste se vezali za neki segment od ranije niste na gubitku u svakom slučaju.
LJUBAV: Koliko se bude pridržavali spostvenih pravila, u toj mjeri ćete uspjeti u svojim idejama. Jedna Vodolija je dovoljno isnpirativna za vas.
ZDRAVLJE: Postavljate sebi limite.

RAK
POSAO: Poklon koji ste obećali je nešto što vam zadaje muke već duže vremena. Morate da ostanete dosljedni svojim obećanjima. Pokušavate sa novim idejama.
LJUBAV: Pojačana tenzija sa kojom krećete u narednom periodu kroz raspravu sa partnerom vam ne ide pod ruku. Budite strpljivi u komunikaciji.
ZDRAVLJE: Nervioza.

LAV
POSAO: Pojačavate tempo rada i u tome zasigurno uživate. Ne želite da vas neko nipodaštava za manji novac. Ispunjavate još uvijek tuđe ideje.
LJUBAV: Ostajete dosljedni svom partneru i ne želite da se odvajate ni na momenat. Osjećate da ste se dovoljno zaljubili da bi sve oprostili.
ZDRAVLJE: Provjerite štuitnu žlijezdu.

DJEVICA
POSAO: Imate mogućnost da putujete tamo gdje najviše volite. Uplatite aranžman i ispunite svoju želju koja vam može pružiti nevjerovatan osjećaj slobode.
LJUBAV: Ono što vi osjećate prema jednoj Ribi ne može da se opiše riječima. Proživljavate izuzetan dan kada je u pitanju emotivni život.
ZDRAVLJE: Stres vam je neprijatelj.

VAGA
POSAO: Primjećujete na sebi odličnu promjenu što se finansijske situacije tiče, pa se nećete ustručavati da to iskustvo i drugima pokažete na pravi način.
LJUBAV: Niste sami i to je uredu. Ono što bi moglo da pokvari cijelu sliku jeste nipodašatavje od strane partnera za sitnice koje vam ništa ne znače.
ZDRAVLJE: Pazite na imunitet.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko želite da se bavite špekulacijama ne izostaje vam uspjeh u svakom slučaju. Morate da budete svjesni novih detalja na kojima možete dovoljno da zaradite.
LJUBAV: Vaš emotivni život je ispunujen do neke mjere. Ne žalite se na svoj stav, ukoliko se neke ideje neće u većoj mjeri ostvariti.
ZDRAVLJE: Kostobolja.

STRIJELAC
POSAO: Poslujete na polju usluga i ne mijenjate svoje poglede na moguće korake u budućnosti. Imate jasan stav u pogledu novčane situacije.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa nekim od predstavnika vatrenog znaka, imat ćete dovoljno uzbudljiv dan.
ZDRAVLJE: Pojačajte imunitet.

JARAC
POSAO: Ono što ste imali na umu odavno da uradite, trenutno može da vam predstavlja veliku smetnju u onome u čemu ste najbolji. Ne očajavajte jer vam je izlaz na vidiku.
LJUBAV: Na pomolu romansa sa osobom koju odavno poznajete. Dovoljno ste bili strpljivi i trenutno želite mnogo bolje za sebe.
ZDRAVLJE: Problematična cirkulacija.

VODOLIJA
POSAO: Volite svoj posao i ne odustajete od ideje da se potrudite da zaokružite mnogo toga na zadacima, kako bi učinili odličan iskorak u karijeri.
LJUBAV: Povoljan dan za nešto konkretnu situaciju u vezi sa partnerom od ranije. Pomalo ste naivni, ali vam ne pada teško da svoje mane priznate.
ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
POSAO: Pojavljujete se na vrijeme na tržištu i ne očekujete nešto posebno. Ali, dan će biti u svakom slučaju izuzetan. Nadajte se novčanom prilivu.
LJUBAV: Imali ste i gorih dana, ali ne kao ovaj kada su emocije u pitanju. Osoba na koju mislite već duže vrijeme, danas će vam pružiti ruku pomirenja, ali to nije odlična ideja za vas.
ZDRAVLJE: Moguće noćne more.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button