Nauka i tehnologija

WhatsApp za Android uskoro dobija picture-in-picture mod

WhatsApp za iOS je ranije ove godine dobio korisnu picture-in-picture (PiP) funkciju, koja korisnicima omogućava da gledaju video klipove sa Instagrama, Facebooka i YouTube-a bez potrebe napuštanja chat aplikacije.

Pored ovoga, video može da se pušta van chat sesije gdje je primljen, što znači da korisnici mogu da obavljaju druge razgovore u okviru WhatsAppa, dok video traje.

Ova picture-in-picture funkcija sada stiže u Android verziju WhatsApp aplikacije, mada će korisnici morati da se strpe neko vreme, jer je ažuriranje trenutno dostupno preko Google Play Beta Programa.

Očekuje se da funkcija neće biti različita od one za iOS platformu, a na sve Android uređaje će najvjerovatnije stići u bliskoj budućnosti.

Facebook je takođe istakao da želi da WhatsApp koriste poslovanja, kako bi ostvarivala kontakt sa korisnicima. Takođe, reklame u popularnom klijentu za razmjenu poruka se očekuju od naredne godine.

Izvor
NN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!