Banjaluka

Obustava saobraćaja u Aleji Svetog Save od 9. do 11. avgusta

Zbog završnih radova asfaltiranja kružne raskrsnice u Aleji Svetog Save kod zgrade Osnovnog suda, od četvrtka 9.avgusta u 8.00 časova do subote 11. avgusta u 18.00 časova, biće obustavljen saobraćaj u Aleji Svetog Save, na dijelu od Ulice Nikole Pašića do Ulice kralja Petra I Karađorđevića (Narodno pozorište RS), kao i u Ulici Vase Pelagića, na dijelu od zgrade Uprave za indirektno oprozeivanje do Aleje svetog Save.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja doći će do izmjene režima u javnom prevozu putnika koje podrazumjeva da će autobusi iz Gundulićeve ulice produžavati pravo ka Ulici olimpijskih pobjednika, zatim Ulicom olimpijskih pobjednika do Ulice Kralja Petra I Karađorđevića i dalje postojećom trasom.

Loading...

Podsjećamo, izgradnja ove kružne raskrsnice počela je 5.jula, a radovi će biti završeni prije roka, koji je bio 60 dana. Radove izvodi preduzeće ,,Građenje Đurić“ Banja Luka.

Izvor
Gradska uprava
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!