Magazin

Dnevni horoskop za 14. avgust 2018: Raku je danas sreća glavni saveznik, Djevica emotivno prazna, Škorpija mijenja svoj obrazac ponašanja…

Danas je utorak 14. avgust 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovan gradi svoj poslovni stil, Bik bez samopouzdanja, Blizanci često mijenjaju raspoloženje, Lav pred novim emotivnim uzletom, Vaga pred novim izazovima, Strijelac pretjeruje, Jarac želi da udvostruči poslovne rezultate, Vodolija planira novi ljubavni susret, Riba koriguje svoje poslovne zahtjeve.

OVAN
POSAO: Optimizam u razmišljanju djeluje podsticajno i na vašu okolinu. Važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najveći odjek među saradnicima. Pravilna raspodjela interesa predstavlja suštinsko pitanje.
LJUBAV: U ljubavnom odnosu znate da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK
POSAO: Ništa nije toliko komplikovano da ne može da se poboljša ili unaprijedi. Važno je da sačuvate pozitivnu orjentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad.
LJUBAV: Prolazite kroz neku osjetljiviju fazu emotivnog preispitivavanja. Da bi nešto zaista zaživjelo u stavrnosti morate imati dovoljno vjere i samopouzdanja pred bližom okolinom.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

BLIZANCI
POSAO: Potvrđuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umjeti nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose uspješne rezultate.
LJUBAV: Vaši emotivni utisci i raspoloženje se mijenjaju u zavisnosti od društva u kome se nalazite. Željeli bi ste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

RAK
POSAO: Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nisu dovoljni da bi ste ostvarili sve svoje poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje na konačne rezultate.
LJUBAV: Nečije prisustvo i odeređeni događaji daju novi smisao u vašoj emotivnoj orjentaciji. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Zatražite je od prave osobe.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju vaš zaštititni znak. Da bi ste ostvarili svoje namjere potrebno je da podstičete poslovne kontakte u različitim pravcima.
LJUBAV: Raduju vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osjećate novi emotivni uzlet.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

DJEVICA
POSAO: Teorijske postavke ne moraju se uvijek poklapati sa praktičnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz različitih uglova kako bi ste zaštitili svoju poziciju i interese.
LJUBAV: Osjećate potrebu da vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete u svoj svijet intime. Danas ste baš emotivno prazni. Prijat će vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu.
ZDRAVLJE: Prolazna napetost.

VAGA
POSAO: Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promjene u svom poslovnom okruženju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako bi ste djelovali u skladu sa svojim planovima.
LJUBAV: Privlače vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će vas posebno oraspoložiti. Novi izazov za vas ima veliku draž.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Ponekad treba promijeniti tipičan obrazac poslovnog ponašanja i primijeniti novo pravilo. Sve se svodi na dobru procjenu uslova i mogučćnosti koje imate.
LJUBAV: Ne skrivate svoje namjere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od vaše volje. Postoji duži ili teži put koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Novi poslovni izazovi djeluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka pretjerivanju može da vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa.
LJUBAV: Osjećate pojačan unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rješenje.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamin.

JARAC
POSAO: Računate na varijantu da sve što uložite na poslovnom polju treba da vam se vrati uvećano. Svjesni ste svojih kvaliteta i želite da udvostručite rezultate na različitim nivoima.
LJUBAV: Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u vama novu energiju. Sve je ljepše kada razmjenjujete svoje misli i osjećanja.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

VODOLIJA
POSAO: Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mjesto među saradnicima, kako bi ste istovremeno uspješno funkcionisali na više strana istovremeno.
LJUBAV: Emotivna radost koju osjećate najavljuje neke nove događaje ili neke ljepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači vašu pažnju. Planirate novi ljubavni susret.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RIBE
POSAO: Potrebno je da korigujete svoje zahtjeve u skladu sa zakonitostima ili promjenama koje postoje na poslovnoj sceni. Princip udruživanja donosi bolje mogućnosti. Razmislite o novom usklađivanju poslovnih interesa.
LJUBAV: Pokušavate na bolji način da razumijete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rješava u iskrenom razgovoru kroz odnos povjerenja.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!