Politika

SDS odbio žalbe: Predloženo raspuštanje Gradske organizacije SDS-a u Doboju (VIDEO)

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica potvrdio je da je Glavnom odboru predložio raspuštanje Gradske organizacije SDS-a u Doboju. Govedarica je rekao da Glavni odbor te stranke razmatra aktuelna pitanja i da nema nikakvih podjela.

“Gradski odbor SDS-a, čija sjednica još uvijek traje, odbacio je žalbe isključenih članova iz te stranke – Obrena Petrovića, Kostadina Vasića i Uroša Vojinovića”, kazao je Govedarica.

Govedarica je rekao da će van snage biti stavljeni i zaključci Gradske organzacije SDS-a u Doboju zbog toga što su u suprotnosti sa statutom stranke. Radi se o zakljčcima koje je donio dobojski SDS o učešću tzv. Obrenove grupe u Vladi RS.

Koalicije sa SNSD-om nema. SDS neće prevariti svoje birače. Što se tiče djelovanja na nivou zajedničkih institucija, Srpska demokratska stranka će podržati sve ono što je u interesu Republike Srpske i biće protiv svega onoga što je usmjereno protiv Srpske, kazao je Govedarica.

On je rekao da će Glavni odbor SDS-a donijeti i oduku o statusu dvojice poslanika sa liste SDS-a u NS RS iz Doboja, a koji su se izjsnili da će biti nezavisni poslanici i da će podržati skupštinsku većinu predvođenu SNSD-om.

Sjednica GO održava se u Istočnom Sarajevu i još uvijek traje.

Izvor
BN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!