Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horoskop za 15. avgust 2018: Blizanci brzopleti, Djevicu provociraju, Škorpija na granici strpljenja…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za srijedu, 18. avgust/kolovoz 2018. godine: Ovnovi bi mogli upasti u ljubavnu šemu sa jednim Lavom, Hoće li Bik popustiti pred nagovorima, Rak rasijan, Lav strog prema partneru, Vagu saradnici ne uvažavaju, Strijelac bez uspjeha, Jarac ima dobra rješenja, Vodolija umorna od tuđih priča, Ribe prepotentne.

OVAN
POSAO: Očekuje vas povoljna atmosfera u radnoj sredini. Postoji mogućnost za manje nesuglasice sa kolegama, ali ćete ih veoma lako I brzo riješiti. Nakopn toga slijedi sjajna atmosfera.
LJUBAV: Osoba u znaku Lava se interesuje za vas I pokušava na sve načine da vas zavede. Danas u njene igrice mogu upasti čak I zauzeti Ovnovi, a to bi im se moglo obiti o glavu.
ZDRAVLJE: Osjetljivi su vam sinusi.

BIK
POSAO: Neko vas nagovara da promijenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspjkeh uklopite u standardna mjerila I ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu.
LJUBAV: U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa vašim uvjerenjem, ali partner ima drugačije mišljenje I sve prihvata sa nekim čudnim oduševljenjem.Kao da se ne razumijete dovoljno.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BLIZANCI
POSAO: Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlaštenja.
LJUBAV: U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate nego da se zanosite nečijom pričom I komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara, jer neko ne ispunjava vase osnovne kriterijume, kao što vam se to čini.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

RAK
POSAO: Tokom današnjeg dana ćete sjajno funkcionirati i bez većih zastoja odrađivati se ono što vam se nameće kao dnevni zadaci. Savjet: Nemojte imati previše povjerenja u ljude koje ne znate dobro.
LJUBAV: Vaš stil udvaranja bit će simpatičan drugoj strani, ali će ona u isto vrijeme biti prilično osjetljiva i neće vam otkriti sve.
ZDRAVLJE: Pomalo ste rasijani.

LAV
POSAO: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno – finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umjereniji u svojim izjavama pred saradnicima.
LJUBAV: U ljubavnom životu, za razliku od svog partnera, vi imate drugačija mjerila vrijednosti i jasnije ciljeve. Stoga povremeno djelujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

DJEVICA
POSAO: Nečije riječi djeluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja. Potrebno je da se distnacirate. U odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda.
LJUBAV: Partner ima neobičlne ideje i odbija da salsuša vaše primjedbe. Na sreću očekujete brz ili lak rasplet događaja.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

VAGA
POSAO: Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove.
LJUBAV: Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da partner koriosti lažne izgovore. Pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA
POSAO: Imate dobre ideje, ali neko ograničava vaš poslovni uticaj. Zbog nečije pretjerane samovolje osjećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost. Nalazite se u nezahvalnoj poziciji da bi ste prećutali ono što mislite.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom, ne želite da mijenjate svoje kriterijume, ali novo ubjeđivanje vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis moraju da postoje sa obje strane.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

STRIJELAC
POSAO: Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspjeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći dio rezultata i ignoriše vaš uticaj.
LJUBAV: Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji vaše emotivne potrebe. Prepustite se nekim od onih lijepih trenutaka inspiracije i radosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Vjerovatno će doći do vrlo zanimljivog rješenja kojim će vaši poslovni tokovi krenuti onako kako i trebaju ići.
LJUBAV: Bez obzira na svu zbrku u komunikaciji, vi ćete naći načina da izrazite svoje osjećaje i to će biti dobro.
ZDRAVLJE Izdržite.

VODOLIJA
POSAO: Novi poslovno – finansijski uspjeh djeluje kao veliki podsticaj na vašu okolinu. Ne želite da vas neko osporava u poslu i da vas zamara opširnom pričom.
LJUBAV: Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namjere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrijebite svoj šarm, ali i ono dragocjeno zrno razuma koje imate.
ZDRAVLJE: Odlično

RIBE
POSAO: Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja kako bi ste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namjerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere.
LJUBAV: Postupite po svojoj savjesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posjedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button