Hronika

ČETIRI SATA NEVIĐENE TORTURE Staricu (89) silovao razbojnik (28), a onda je pobjegao uz JEZIVO UPOZORENJE

“Mnogo sam se uplašila jer sam bila sama i nisam imala gdje da pobjegnem. Gurnuo je prozor i ušao, onda je zaključao vrata. Htjela sam da vičem i zovem u pomoć komšiju ali me je zgrabio za vrat i počeo da me steže. Mnogo je bilo strašno, uplašila sam se da će da me ubije”.

Ovim riječima opisuje trenutke užasa Radojka S. (89) iz sela Gornji Brestovac kod Bojnika koju je pretukao i silovao razbojnik Željko D. (28) koji je u nedjelju 11. avgusta oko 21.30 časova upao u njenu kuću. Poslije četvoročasovne torture koju je preživjela starica je tek oko 3.15 časova smogla snage i hrabrosti da izađe iz kuće i dozove pomoć jer joj je razbojnik zaprijetio da će se vratiti ako bude izašla i rekla nekome šta se desilo. Nju je nakon napada sin doveo u Niš, jer strahuje za bezbjednost u svojoj kući.

Loading...

– Djeca su me dovela u Niš jer sam tamo sama. Sada sam se malo smirila kada sam došla, da sam ostala u selu, bilo bi me strah, priča baka Radojka koja još ne može da dođe sebi od trauma koju je doživjela.

Podlivi i ogrebotine po licu, svjedoče o brutalnosti daleko mlađeg napadača.

– On je razvalio mali prozorčić kroz koji je gurnuo ruku onda otvorio veći prozor i ušao. Majka je spavala u to vrijeme kao i svi stariji ljudi na selu u to vrijeme. Ispričala je da je kada se probudila, vidjela je da neko stoji iznad kreveta. Odmah je počeo da je maltretira i tuče, a onda je silovao. Maltretirao je od 21.30 do 1.30 časova – priča Radojkin sin Slavko S. iz Niša.

Poslije sve te torture, razbojnik je krenuo da pravi premetačinu i da uzima iz soba šta mu je trebalo.

– Uzeo je novac, hranu iz zamrzivača, namirnice, šta mu je trebalo… Uzeo je ključeve od kuće zaprijetio da ne smije nikome da kaže jer će da se vrati. Ona je izašla tek oko 3.30 časova i probudila prvog komšiju koji je pozvao policiju a nju su bolnicu su odvezli – dodaje Slavko.

On ne može da prežali što te noći nije bio u kući u selu, jer je morao kod ljekara u Niš, piše Blic.

– Bio sam u selu ali sam te večeri otišao u Niš da mi previju nogu koju sam uganuo. Sve bih mogao da prevaziđem, i sve da je uzeo i ukrao ali da tako bezobzirno tuče i siluje staru ženu, to ne mogu. Svi su šokirani i revoltirani – dodaje Slavko.

Sramna odbrana, poligraf ga uhvatio u laži

Policija je poslije trodnevne danonoćne portage policajci iz Leskovca i Bojnika uspjeli su da identifikuju i nađu napadača Ž.D. koji je uhapšen i pritvoren. Na saslušanju se branio sramno da je sa staricom bio navodno u vezi i da je nije silovao, ali je na poligrafskom testiranju utvrđeno da je sve što je izrekao najobičnija laž.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!