Kolumne

Radojičić pali vatru u SNSD-u!

Igor Radojičić pokreće drugu fazu obračuna sa ljudima koji su bliski Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović, Nebojši Radmanoviću i Draganu Lukaču.

Prva faza je obuhvatala brisanje kadrovske infrastrukture koja je ustoličena za vladavine Dragoljuba Davidovića i Slobodana Gavranovića, te dovođenje nestručnog a poslušnog kadra koji se većinom bazira na preletačima, kupljenim papcima i ljudima koji imaju intelektualne poteškoće. Izvor iz SNSD-a tvrdi da je na sceni potpuni revanšizam i obračun sa većim brojem stručnih, obrazovanih i sposobnih SNSD-ovih kadrova u Gradskoj upravi i Gradskom odboru SNSD-a.

Loading...

U prvoj fazi obračuna stradali su: Draško Ilić, Milenko Šarić, Draženko Kenjalo, Radmila Stojnić, Branka Trninić i mnogo drugih kadrova.

Druga faza obračuna gradonačelnika Igora Radojičića koga kolege iz NSRS nazivaju “lisica” obuhvata kadrove koji su veoma bliski Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović i posebno Draganu Lukaču, ministru MUP RS. Plan hiruškog odstranjivanja njihovih kadrova skovan je u trouglu Igor Radojičić, Slaviša Sandić i Srđan Amidžić, a termin druge faze obračuna je planski određen.

Igor Radojičić, predsjednik GO SNSD-a, Slaviša Sandić, član predsjedništva GO SNSD-a, i Srđan Amdžić, potpredsjednik GO SNSD-a Banjaluka, pokazuju da iz tragedije koja je zadesila porodicu Dragičević žele izvući političku korist. Termin kada su najviši funkcioneri SNSD-a, a posebno Dragan Lukač ministar MUP RS, pod ogromnim pritiskom javnosti i medija da se otkriju ubice Davida Dragičevića, Radojičić i družina pokreću obračun sa Milenkom Letićem, načelnikom Odjeljenja komunalne policije, koji slovi za struju u SNSD-u veoma blisku ministru Draganu Lukaču i predsjedniku Miloradu Dodiku. Srpskainfo danas prenosi:

Suspenzije u Gradskoj upravi Banjaluka,Komunalni policajci krili informacije od gradonačelnika on im to nije oprostio!

Protiv komunalnih policajaca P. M. i S. Š. pokrenut je disciplinski postupak zbog propusta u radu i prikrivanja informacija, saznaje Srpskainfo. Gradonačelnik Igor Radojičić juče je na dva mjeseca suspendovao dva komunalna policajca Gradske uprave.

Gradski službenici, čija su imena poznata redakciji, kako tvrde naši izvori, krili su od gradonačelnika bitne inforimacije i dokaze o jednom kiosku u gradu, što im gradonačelnik Radojičić nije oprostio.Komunalni policajci su krili informacije o jednom kiosku u gradu, koje su bili ključni dokazi u bitnom slučaju. Gradonačelnik Igor Radojičić je to saznao i odmah juče suspendovao njih dvojicu – kaže naš izvor, koji je upoznat sa trenutnom situacijom u lokalnoj administraciji. On dodaje da je zbog svega ovoga nastala velika zbrka u banjalučkoj Gradskoj upravi, kao i da su ovi problemi izazvali nekoliko sukoba među nadležnima u ovoj instituciji. Mnogi radnici su dovedeni u nezavidnu situaciju, jer u Gradskoj upravi ima i mnogo onih koji su prijatelji ovih radnika. Do otvorenog sukoba je došlo i između Igora Radojičića i načelnika Odeljenja komunalne policije Milenka Letića – ispričao je naš izvor.

Iako nam nisu precizirali o kakvom se tačno kiosku radi i koje su informacije i dokaze policajci prikrivali, od nadležnih smo dobili potvrdu da se u lokalnoj administracija i te kako nešto dešava. Iz Gradske uprave su nam potvrdili da su informacije koje imamo tačne, te da je disciplinski postupak protiv ova dva radnika već pokrenut. Disciplinski postupak je pokrenut zbog propusta u radu ovih radnika. Nadležna komisija će, kada sagleda sve činjenice, odlučiti da li je stvarno bilo propusta u radu i šta će se desiti sa tim radnicima – potvrdili su u Gradskoj upravi. Takođe, mnogi radnici gradske administracije potvrdili su da je došlo do sukoba i svađa, ali niko nije htio imenom da prokomentariše niti da nam ispriča više detalja o spornom kiosku koji je uzdrmao Gradsku upravu i šta su policajci pokušali da sakriju”.

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, samo prije par dana dao je Milenku Letiću, načelniku Odjeljenja komunalne policije, ultimatum – Doneseš li rješenje, odlaziš sa čela Odjeljenja komunalne policije Banjaluka. Naravno rješenje je veoma rizično za položaj gradonačelnika Igora Radojičića!

Udar na Milenka Letića je udar i na Dragana Lukača

“Ovo je politički obračun suprotstavljenih struja unutar SNSD-a, a ne zaštita prava građana. Igor Radojičić i Srđan Amidžić su sinonim za nezakonite radnje u gradu Banjaluci. Oni imaju najmanje morala da nekog službenika suspenduju za neki kiosk, a oni su kao vegeta uvijek su tamo gdje su milionski poslovi”, tvrdi izvor iz SNSD-a.

Igor Radojičić i ekipa bradonja otvorila je širok front obračuna sa strujama Milorada Dodika, Željke Cvijanović, Nebojše Radmanovića, Nikole Špirića i Dragana Lukača, ali ostaje veliko pitanje: Da li imaju dovoljno vojnika za čuvanje linije?!

Otvoreno koketiranje Igora Radojičića i lidera opozicije svakim danom je sve veće, a izostanak opozicione kritike na kriminal i korupciju u vladavini Igora Radojičića daje pečat na već poznato! Hodanje po žici je veoma opasno, a da li će se politička lisica i ovog puta izvući bez posljedica ostaje da se vidi!

Izvor
Glas Naroda
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!