Hronika

Uhapšen jer je prijetio sugrađaninu

Muškarac čiji su inicijali E.R. /61/ iz Prijedora uhapšen je zato što je sugrađaninu S.A. /55/ prijetio upotrebom vatrenog oružja, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave /PU/.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni 21. avgusta u 15.30 časova ispred trgovačke radnje u mjestu Čejreci, nakon verbalnog sukoba, licu S.A. uputio ozbiljne prijetnje po život, nakon čega se udaljio.

Loading...

Policijski službenici su na licu mjesta pronašli automatsku pušku “M-70” i određenu količinu municije, saopšteno je iz PU Prijedor.

Tokom jučerašnjeg pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi E.R. su, takođe, pronađena automatska puška “M-70” sa preklopnim kundakom i okvirom za municiju.

Pretres je izvršen uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije za prethodni postupak prijedorskog Osnovnog suda.

Nakon dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće podnesen izvještaj protiv E.R. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!