Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horoskop za 27. avgust 2018: Ovnu potrebna mudrost, Rak bi mogao upasti u ljubavni trougao, Djevica nervozna…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak, 27. avgust 2018. godine: Biku se udvara osoba iz okruženja, Blizancima stiže iznenađenje, Lav u konfliktima sa voljenom osobom, Vaga u oblacima, Škorpiji pojačano “šesto čulo”, Strijelac optimista, Jarac oprezan, Vodolija pogrešno procjenjuje, Ribe šarmiraju.

OVAN
POSAO: Danas morate biti mudriji, jer u okruženju imate osobu koja vam odjednom pravi teškoće i vrši pritisak na vas da se drugačije postavite. Ne upuštajte se u rizične poduhvate, jer vam se to može obiti o glavu.
LJUBAV: Ostanite ponosni u razgovoru sa partnerom i dajte do znanja da možete da pobijedite trenutni problem, ali samo ako su obje strane zainteresovane da nađu rješenje.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom

BIK
POSAO: Stiže vam zanimljiva ponuda, koja zvuči privlačno. Ali, vi sve “vagate”. Želite da na pravi način odgonetnete misteriozni znak neke osobe i da ostanete optimista na radnom mjestu. Diskretno se raspitajte o svemu popričajte sa kolegama od povjerenja.
LJUBAV: Neko iz neposredne blizine vam se udvara. Obradujte dragu osobu poklonom koji već dugo želi i vjerujte joj zato što zaslužuje.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

BLIZANCI
POSAO: Pred vama je izuzetno uspješan radni dan. Želja za pohvalama podstiče vas na savršeno zalaganje na radnom mjestu. Kolege primjećuju da ste predani poslu.
LJUBAV: Na emotivnom planu slijedi vam novo iznenađenje. Šta god da se dogodi, ostanite pribrani, a naročito ako dođe do nekog konflikta sa partnerom koji je danas moguć. Pripazite se nekih nerazriješenih situacija od ranije, bolje ih prećutite nego da ulazite u raspravu.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

RAK
POSAO: Ne nervirajte se zbog oprečnih stavova u kolektivu. Iako većina misli da je vaš prijedlog pravi, ne mogu svi imati isto viđenje pojedinih stvari. Budite strpljivi i ne odustajte od vaših stavova.
LJUBAV: Udvaranje vam stiže sa više strana i to vam imponuje, ali vodite računa da ne biste dospjeli u ljubavni trougao. Pripazite se konflikata sa bliskim osobama.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Nemojte biti preoštri prema kolegi koji je napravio grešku već popričajte uz razumijevanje i nadu da će naredni radni zadatak biti bolje odrađen.
LJUBAV: Pokušavate flert sa nekim i imate loš utisak da suprotna strana nije zainteresovana. Imajte strpljenja sa partnerom, danas su mogući manji konflikti, na vama je da ih razriješite na razuman način.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

DJEVICA
POSAO: Manji konflikt na početku radnog vremena učiniće vas nervoznim, pa ste nepristupačni za kompromis o poslovnom poduhvatu. Vrijeme je da potražite pomoć kolege sa više iskustva.
LJUBAV: Nepovjerljivi ste i niste u stanju da se opredijelite iako postoji više osoba kojima se sviđate. Jasno recite šta mislite da ne biste nekome ulivali lažnu nadu.
ZDRAVLJE: Više spavajte.

VAGA
POSAO: Treba biti optimističan, ali i objektivan. Ne budite u oblacima. Neko iz kolektiva vas namjerno dovodi u neprijatne situacije i neće prestati dok se ne usprotivite.
LJUBAV: Vezano za ljubav, unesite u vezu izvjesna osvježenja i promjene. Nema razloga za brigu. Bitno je da pravilno razmotrite postupke osobe iz okruženja. Osoba koju volite želi da vas poštedi nerviranja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Previše vjerujete nečijim riječima i želite da se upustite u poslovni poduhvat sa neizvjesnim ishodom. Neće biti jednostavno da usaglasite stavove i prihvatite rješenje koje bi zadovoljilo interese obje strane.
LJUBAV: Šesto čulo vam govori da nešto muči osobu koju volite. Ali, to što ste primijetili zadržite za sebe, bar za sada. Ne ulazite nipošto danas u konflikte.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

STRIJELAC
POSAO: Bitno je da u razgovoru sa kolegama ostanete optimistični i motivisani. Oprezno isplanirajte kako ćete iznijeti svoj stav i na vrijeme objasnite sve da vas neko ne bi shvatio na loš način.
LJUBAV: Budite malo fleksibilniji prema partneru. Treba da prođe izvjesno vrijeme da bi neke stvari bile sasvim definisane.
ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima.

JARAC
POSAO: Ne dopustite da neko manipuliše vašim poslovnim odlukama i ne vjerujte svemu što čujete. Greška je vrlo moguća i zato provjeravajte sve što radite više puta.
LJUBAV: Blizina partnera vas motiviše na kreativnost. Razgovor sa njim je ono što vam je potrebno sada jer koliko god da vam prija, partner je veoma osjetljiv.
ZDRAVLJE: Nesanica.

VODOLIJA
POSAO: Najnovije teškoće koje su na pomolu pobijedit ćete ako se maksimalno usredsredite na posao i oko sebe okupite kolege od povjerenja. Dozvolite sebi da budete vođa ovog puta.
LJUBAV: Nemojte suditi o osobi iz blizine na osnovu jednog njenog gesta. Može se desiti da upravo ta osoba bude neko ko će biti sudbinski vezana za vas.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

RIBE
POSAO: Isplanirali ste mnogo toga lijepog i to se kolegama sviđa. Nailazite na odobravanje. Sada samo strpljivo privedite poslove kraju i trudite se da unaprijedite posao.
LJUBAV: Ako tragate za zanimljivom avanturom, potrudite se da nekoga šarmirate, a ako ste u vezi, ne bi bilo loše da priredite romantičnu večeru za dvoje.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button