Banjaluka

Javni poziv za pristup sredstvima iz COSME programa

U okviru projekta “Lokalni integrisani razvoj”,  Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) objavio je javni poziv za preduzeća iz Bosne i Hercegovine za učešće u specijalističkom treningu za pristup finansijskim sredstvima kroz COSME program Evropske unije.

COSME je program EU-a za jačanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća za period 2014–2020. godina, sa ukupnim budžetom u iznosu od 2,3 milijarde evra. Od februara 2017. godine, mala i srenja preduzeća iz BiH imaju mogućnost pristupa ovim sredstvima i povezivanja sa potencijalnim partnerima u EU. Ciljevi ovog javnog poziva, odnosno trening programa, uključuju jačanje kapaciteta preduzeća iz BiH u kontekstu pripreme aplikacija za sredstva COSME programa i peomociju značaja EU fondova za razvoj privatnog sektora u BiH.

Loading...

Krajnji rok za podnošenje prijava je 12. septembar 2018. godine do 17.00 sati, a kompletan javni poziv je dostupan na ovom linku:

http://www.ba.undp.org/content/bosnia_and_herzegovina/bs/home/presscenter/vijesti/2018/projekat-lir–javni-poziv-za-bih-preduzea-za-uee-u-eu-cosme-tren.html

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!