Društvo

SzP: Ko je umiješan u ubistvo Davida?

– Ko je to osoba za koju se priča da je umiješana u ubistvo Davida Dragičevića, a kandidat je SNSD-a na predstojećim izborima”, pitaju iz Saveza za pobjedu.

U saopštenju Savez za pobjedu upozorava SNSD da hitno prestane sa zastrašivanjem i ućutkivanjem naroda.

Loading...

“Plašili ste narod dolaskom 40 britanskih agenata, pa se Milorad Dodik sa britanskim ambasadorom Edvardom Fergusonom dogovorio da ipak nisu u pitanju agenti. Plašili ste narod kolonama od 150.000 izbjeglica, pa su se nadležne institucije ipak dogovorile da ih nema više od par hiljada. Svake sedmice pokušavate da uplašite narod nekom novom izmišljenom opasnošću i svakog dana ućutkujete medije koji vam se ne sviđaju, roditelje koji traže pravdu i svakoga ko misli svojom glavom”, kađe se u saopštenju.

Upozoravaju SNSD da su stvaranjem atmosfere stalnog straha, etiketiranja, podjela i linča direktno odgovorni za pokušaj ubistva novinara Vladimira Kovačevića.

“Činjenica da ni pet mjeseci poslije ne znamo ko je ubio Davida Dragičevića, dok vaši ljudi u institucijama blokiraju čak i javne rasprave o tom slučaju, govori toliko mnogo o vama da mi ne moramo ništa ni reći.

Ali, kad već tražite, mi nećemo biti „suzdržani“ poput vas, pa budite slobodni da narodu odgovorite na pitanje koje se samo nameće iz vašeg saopštenja:-Ko je to osoba za koju se priča da je umiješana u ubistvo Davida Dragičevića, a kandidat je SNSD-a na predstojećim izborima”, navodi se u saopštenju Saveza za pobjedu.

Ranije nešto SNSD je saopštio da raspolaže pouzdanim informacijama da, s ciljem vođenja najprimitivnije kampanje i diskreditacije njihovih kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske, “takozvani Savez za promjene i njihovi medijski egzekutori” planiraju plasiranje priče o umiješanosti članova porodica SNSD-ovih kandidata u slučaj stradanja Davida Dragičevića?

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!