Hronika

Inspektor Dubravko Kremenović negira povezanost sa smrću Davida Dragičevića

Nakon što je prije tri dana majke stradalog Davida Dragičevića, Suzana Radanović, na svom Facebook profilu napisala da je banjalučki inspektor Dubravko Kremenović ubica njenog sina, na adresu redakcije Klixa stigla je i reakcija druge strane.

U reakciji se navodi da su svi navodi Suzane Radanović netačni i neistiniti.

Loading...

“Netačan je navod da inspektor MUP RS Banja Luka gospodin Dubravko Kremenović ima učešće ili vezu sa bilo kojim zločinom kako to stoji u tekstu”, navedeno je.

Kremenović ističe da je navedenom objavom njemu lično prouzrokovana nemjerljiva nematerijalna šteta koja se ogleda u prouzrokovanim duševnim bolovima, narušenoj časti i ugledu njega i njegove porodice.

“Pored toga objavljivanjem ovakvih informacija direktno je ugrožena sigurnost, život i zdravlje Kremenovića i njegove porodice”, saopćeno je.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) pozvali su Okružno javno tužilaštvo Banja Luka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovornog za smrt njenog sina Davida Dragičevića.

(Izvor)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!