Hronika

Izboden mladić iz Čelinca optužuje UKC za zataškavanje (FOTO)

Društvenim mrežama se dijeli status Stefana Jovičića koji je 4.8.2018. godine izboden ispred kafića Centar u naselju Stara Dubrava u Čelincu.

Status prenosimo u cijelosti:

Loading...

Prije svega, zamolio bih svoje prijatelje koji se ne boje postojeće vlasti i institucija koje su korumpirane, da podijele ovu objavu!

Moram da se oglasim jer ne mogu više da trpim razne priče i pokušaj zataškavanja ovog slučaja !!!

4.8.2018. oko 2:15 h ispred kafića “Centar” u Staroj Dubravi , uboden sam nožem 2 puta od strane VLADIMIRA ĐAJIĆA iz mjesta Branešci.

Jedna ubodna rana je nešto manja, dok je druga duboka 20 cm, a rez je 7 cm. Preko tri sata je trajala operacija, bilo je jako kritično, izgubio sam mnogo krvi ali na svu sreću preživio sam i oporavljam se. Slučaj se dogodio tako što sam stajao ispred navedenog kafića sa njegovom bivšom djevojkom i razgovarao, on je izašao sa svojim drugom, koji me je pozvao da im priđem.

Vladimir je izvadio nož, stavio mi nož pod vrat i rekao da hoće da me zakolje. Uspio sam ga odgurnuti, krenuo sam da bježim, ali me je u gužvi stigao i zabo mi nož 2 puta u ledja.

Ja tog momka uopšte NE POZNAJEM.

SLUČAJ JE OD SAMOG POČETKA ZATAŠKAN I NIGDJE NIJE OBJAVLJENO ŠTA SE DESILO !!!

VLADIMIR ĐAJIĆ je proveo SAMO nekoliko sati u pritvoru, a ne NAJMANJE 24 h, koliko treba po zakonu. Jasno je da je neko naredio da se on pusti i da Centar javne bezbijednosti ne objavi šta se desilo u protekla 24 časa.

Neko je odmah došao u bolnicu da traži moju odjeću a posebno majicu koja je probodena nožem, ako ste mislili da uništite dokaze, neće vam to uspjeti.

Iz Kliničkog centra mi ne daju detaljnu medicinsku dokumentaciju u kojoj treba da piše sve detaljno o ranama. Dobio sam samo otpusnu listu u kojoj ne piše ništa konkretno.

Doktor Zoran Aničić, koji me je operisao, rekao je da ja to treba da dobijem kao pacijent i da imam pravo na to. Onda sam pisao zahtjev na Paprikovcu da mi daju kompletnu dokumentaciju sa hirurgije, međutim, poslali su ISTU otpusnu listu, naravno sa pečatom i potpisom VLADE ĐAJIĆA. JASNO JE KO ŠTITI OVOG MOMKA !!!!

PROZIVAM :

DIREKTORA KLINIČKOG CENTRA VLADU ĐAJIĆA (ROĐAKA OVOG MOMKA), NAČELNIKA HIRURGIJE ZORANA ALEKSIĆA – koji NE SMIJE bez dozvole generalnog direktora da mi da moje dokumente

I SVE ONE KOJI SA STRANE POMAŽU ZATAŠKAVANJE SLUČAJA, PREPOZNAĆETE SE SAMI

NEĆU DOZVOLITI DA SE SLUČAJ ZATAŠKA, MOJA PORODICA NE ŽELI NIKAKAV KONTAKT I RAZGOVOR SA PORODICOM ĐAJIĆ, JER MI SA NJIMA NEMAMO O ČEMU DA PRIČAMO !!!!!!!!

Pitam se samo, šta bi bilo da sam umro, sve bi zataškali kao i slučaj Dragičević. Iskrena podrška Davoru Dragičeviću!!

MOJ SLUČAJ JE JASAN, NANOŠENJE TEŠKE TJELSNE POVREDE, ČAK I POKUŠAJ UBISTVA

NEĆU DOZVOLITI DA NAMJESTITE DA JE BILA SAMO OGREBOTINA !!!!

Svi oni koji imaju bar malo zdravog razuma, shvatiće o čemu ja pišem. Hvala svima koji su mi se javili i pružili podršku

Kontaktirali smo UKC i čim dobijemo njihov komentar, objavićemo ga.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!