Politika

SNSD: Željka i Dodik najbolji izbor Srpskog naroda (FOTO)

Večeras u Banjaluci, na tvrđavi Kastel održana predizborna Konvencija SNSD-a

Vijek nacionalne i narodne integracije Republike Srpske i Srbije.

Večeras u Banjaluci pred više hiljada građana održana predizborna konvencija SNSD-a na kojoj su predstavljeni kandidati za NSRS, Predstavnički dom Parlamenta BiH, kandidati za Parlament Federacije BiH, Željka Cvijanović, kandidat za predsjednika Republike Srpske i Milorad Dodik, kandidat za srpskog člana predsjedništva BiH.

Na skupu su govorili: gradonačelnik Banjaluke i predsjednik GrO SNSD, Igor Radojičić, glumac iz Beograda, Lazar Ristovski, proslavljeni košarkaš i reprezentativac Srbije, Milan Gurović, kandidat za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović i Milorad Dodik, kandidat za srpskog člana predsjedništva BiH.

Loading...

Igor Radojičić: Očekujemo novu veliku pobjedu

Pobijedili smo u kontinuitetu svaki put do sada i zato s pravom očekujemo novu veliku pobjedu i ove 2018. godine.
SNSD jedini radi velike poslove u Banjaluci, Laktašima, Gradišci, Trebinju, Istočnom Sarajevu i širom Republike Srpske.
Zato, „Pod zastavom Srpske“ za jedinstvenu Srpsku, glasajmo za kandidate SNSD-a, Željku Cvijanović i Milorada Dodika.

Lazar Ristovski: Sigurno pobjeđujete

Kada vidim koliko vas je ovdje, siguran sam da i ovaj put ubjedljivo pobjeđujete. Onaj ko vodi narod mora biti sa svojim narodom. To je radio kralj Petar i to radi Milorad Dodik. Narod voli Dodika, a Dodik voli narod.
Dodik neda na sebe i na svoj narod!
Srpska se mora čuvati kao oči u glavi. Nije teško zaključiti ko najbolje čuva Republiku Srpsku, to je Dodik, Željka i SNSD.

Milan Gurović: Podržavam politiku SNSD-a, Dodika i Željke

Moram vam priznati da do sada nikada nisam govorio na ovolikom skupu.
Ja sam igrajući košarku i boreći se za boje Srbije u svom životu vodio druge bitke. Želim jasno reći da podržavam politiku Dodika, Željke Cvijanović i SNSD-a.

Milorad Dodik: Imamo snagu koju nam dajete vi

Mi smo jedan uspješan i složan tim koji vodi Republiku Srpsku i naš narod putem prosperiteta i razvoja. Dugačak je spisak svih naših uspjeha, a da bi smo to ostvarili imali smo snagu koju ste nam uvijek davali vi. Željka Cvijanović je sigurno najbolji izbor za predsjednika Srpske kao i naši poslanici.

Vaša snaga i podrška su mi omogućili da mogu svakodnevno u Republici Srskoj i u destinacijama i važnim mjestima širom svijeta da zastupam Republiku Srpsku i nesebično se borim za nju. Mi smo ljudi koje okuplja ljubav, mi volimo svoj narod i njemu pripadamo, i zato idemo stalno naprijed i ne možemo da izgubimo nijednu bitku.

Pobijedili smo do sada sedam puta, a pobijedićemo ubjedljivo i ovaj osmi. Ja idem u Sarajevo da na gostujućem terenu ostvarimo još jednu pobjedu za Republiku Srpsku. Mi smo tim koji u miru pobjeđuje. Naša istorija je neprekidna borba za slobodu. Ovaj vijek je vijek narodnog i nacionalnog jedinsva Republike Srpske i Srbije. Mi čvrsto vjerujemo u to i naše planove i želje ne smijemo dozvoliti nikome da eliminiše. Ovo je vijek naše nacionalne i narodne integracije, mi na to imamo pravo i to stalno moramo da tražimo.

Oni koji imaju ljubav kao što imamo mi, mogu ponosno da idu naprijed. Željka Cvijanović, SNSD i Dodik su najbolji izbor srpskog naroda. Republika Srpska je zemlja srpskog naroda i ostalih koji žive u njoj, i mi ćemo, nakon naše velike pobjede nastaviti da radimo na tim principima i na tom pravcu.

Željka Cvijanović: Republika Srpska naš najviši politički cilj

Najveća partija u Republici Srpskoj je upravo naša Republika Srpska. Republika Srpska je naš najviši politički cilj. Mi sigurno idemo u našu veličanstvenu pobjedu, pobjedu Republike Srpske. Samo zajedno, okupljeni oko Republike Srpske možemo ići naprijed.
Mi instrukcije i inspiracije za razvoj ne dobijamo iz amabasada, već one nam dolaze samo od vas.
Naš cilj su jake i stabilne institucije Republike Srpske. Jaka Republika Srpska mora imati jake institucije. Da bi smo to imali, mora pobijediti SNSD, Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

Izvor
snsd.org
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!