Politika

Dodik: Pokušaj opozicije da iscenira incident

Na vanrednoj pres konferenciji povodom dešavanja u Čelincu, predsjednik Srpske Milorad Dodik je rekao da je ovo pripremljeno u režiji opozicije.

Predsjednik Srpske je rekao je da je ovo pokušaj opozicije da iscenira da je on nekoga napao, ali tako nešto se apsolutno nije dogodilo, jer on nikoga nije udario. Istakao je da je neko poslao djecu da ometaju skup.

Nikoga nisam udario. Žalosna je politika Ivanića. Neki su poslali djecu da donesu kamenje i ometaju skup u Čelincu. Ja sam mislio da su oni negdje na terenu, žao mi je te djece koji su imali torbe pune kamenja. I sam taj djecko je imao kamenje. Niko ga nije udario, to je potpuna laž.

Ovo je izmišljeni scenario koji želi da pošalju javnosti.

– Republika Srpska će ostati mirna, tražim od svih političkih partija da vodimo fer kampanju – poručio je Dodik

– Scenario koji prave Ivanić i opozicija je sramna. Sada hoće da se predstavi kako se predsjednik fizički obračunava. Da im je bilo do mira i fer kampanje ne bi se ovako nešto desilo.

Prosto je nevjerovatno šta plasiraju u javnosti.

– Nema potrebe da se ovo u Republici Srpskoj ovo pravi, ovo je laž! Ovo je način SDS-a da ovako vode svoju kampanju.
Mi smo spremni na još ovakvih provokacija – rekao je Dodik

– Mi smo partija koja vjeruje u policiju Republike Srpske, u institucije Republike Srpske, u Vladu Republike Srpske – zaključio je Predsjednik

– Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je očito riječ o posljednjoj fazi truljenja opozicionog bloka koji je truo. Ona je istakla da je riječ o bezobrazluku i nevjerovatnom scenariju.

– Ovo je sve jedna režija, građani Republike Srpske ovo nisu zaslužili – zaključila je Željka Cvijanović

 

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!