Politika

Borenović: PDP će imati najbolji rezultat od osnivanja stranke

BRČKO - Lider PDP-a Branislav Borenović rekao je večeras na predizbornoj tribini u Brčkom da na oktobarskim izborima očekuje najbolji izborni rezultat od osnivanja ove stranke.

“Naš program se pokazao kao prihvatljiv za sve političke strukture koje slobodno misle i koje žele da Republike Srpska, a i Brčko distrikt bude mjesto gdje će se mnogo bolje živjeti i gdje će se vrednovati stručni, a ne podobni, gdje će pozicija biti odgovornost i obaveza, a ne privilegija”, rekao je novinarima Borenović koji je nosilac liste PDP-a za Predstavnički dom parlamenta BiH iz Izborne jedinice jedan.

Kandidat PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Siniša Golić rekao je da je PDP u Brčkom pokazao da mu je najbitniji narod, bez obzira na to da li se stranka nalazi na vlasti ili u opoziciji.

Loading...

“PDP je uvijek kada je bio dio vlasti u Republici Srpskoj i na nivou BiH pokazao da želi ekonomski da osnaži Brčko distrikt, da misli o svojim građanima, državljanima Republike Srpske u Brčkom i da Srpska bude što je moguće više prisutna u Brčkom”, istakao je Golić.

Kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić istakao je da će, ako pobijedi na izborima, nastaviti da vodi politiku stabilnosti, očuvanja interesa Republike Srpske, ali i otvaranja Srpske prema svijetu.

“Ja sam zaista izgradio takvu vrstu pozicije da su mi vrata mnogih predstavništava u svijetu otvorena i mogu sa punim legitimitetom uspjeti da obezbijedim interese Republike Srpske i to ću uraditi. Čuvaću je unutar BiH, ali ću graditi i kompromise. Dakle, spreman sam da gradim saradnju”, istakao je Ivanić.

Predizbornoj tribini u brčanskom Domu kulture, na kojoj su predstavljeni kandidati PDP-a za predstojeće izbore, prisustvovali su brojni članovi i simpatizeri stranke iz Brčkog i okolnih opština.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!