Banjaluka

Davor Dragičević na kolegijumu Narodne Skupštine: Mi smo ovdje da zaštitimo institucije i Republiku Srpsku a ne pojedince (VIDEO)

Davor Dragičević je danas u Narodnoj Skupštini Republike Srpske imao sastanak, gdje je tražio vanrednu sjednicu u Narodnoj Skupštini za njegovo ubijeno dijete.

“Kao savjestan građanin Republike Srpske danas sam u Narodnoj Skupštini Republike Srpske gdje tražim istinu i pravdu za svoje ubijeno dijete. Danas je u 13 časova kolegijum zasjeda o sjednici Narodne Skupštine gdje je jedina tačka dnevnog reda gdje ćemo se ja i majka Suzana obratiti u vezi sa ubistvom, mučenjem, masakriranjem, silovanjem našeg sina Davida Dragičevića” – rekao je Davor u videu koji je snimao Adam Šukalo.

Davor Dragičević se zahvalio Predsjedniku Narodne Skupštine, Nedeljku Čubriloviću na konstruktivnom dijalogu. Kako kaže, s njim je imao razgovor u kojem ga je upoznao sa svim činjenicama koje on znam već šest mjeseci i dodao da očekuje da se jednoglasno donese odluka na kolegijumu i da se održi posebna sjednica Narodne Skupštine Republike Srpske na kojoj će on i Davidova majka Suzana reći sve što su oni skrivali.

“Mi smo ovdje da zaštitimo institucije i Republiku Srpsku a ne pojedince.”, kazao je Davor.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!