Politika

Dodik: Naša snaga se zasniva na podršci naroda

TRNOVO - Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Trnovu da vjeruje da građani prepoznaju šta je vlast, pod vođstvom SNSD-a, uradila i pozvao ih da nastave da zajedno grade ovu opštinu i Srpsku.

“Moja snaga se zasniva na vašoj podršci. Iza nas je 12 godina mira i dodatne stabilnosti i razvoja Republike Srpske pod vođstvom SNSD-a. Potrebno je da se čujemo i razumijemo. Hoću jasno da vam kažem da želim da vas stimulišem da zajedno nastavimo da izgrađujemo Trnovo”, istakao je Dodik i naglasio da vjeruje u snagu Trnova i Srpske.

On je pozvao građane da 5. oktobra dođu na otvaranje novog objekta Bolnice u Istočnom Sarajevu, podsjetivši da je 80 miliona iz budžeta Srpske uloženo u ovu zdravstvenu ustanovu i novu opremu.

“Mi smatramo da ovaj narod to treba da ima. Mi smo u Istočnom Sarajevu sve što je bilo postavljeno kao agenda za rješavnje i riješili”, naglasio je Dodik.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je ponosna na stanovnike Trnova i njihovu istrajnost da opstanu ovdje gdje je to bilo teško jer su bezbroj puta bili pod pritiskom, napadani i osporavani.

“Vlasti SNSD-a koje su bazirane u Banjaluci nikada nisu prestale da misle o Trnovu i vode računa o našim ljudima ovdje, a realizovani projekti to podrvđuju. Ovo nije obična kampanja, ni obični izbori. Da jesu, imali bismo ukrštanje argumenata, imali bismo dvije strane i utakmicu. Pri tome treba zapamtiti, da utakmicu vode i kreiraju navijači, a dobijajaju igrači. Mi ćemo dobiti ovu utakmicu”, poručila je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da je ovo kampanja u kojoj SNSD ide i druži se sa ljudima, okuplja se oko svake vaćne stvari, projekta, što uvijek rade.

“Ovo je vrijeme kada pokazujemo našu snagu, politika je takva. S druge strane, nemate nikakvu pravu političku aktivnost, ponudu. Druge strane sjede po ćoškovima, po studijima, tamo se prave razni crni spotovi i izmišljaju se priče, kaljaju se ljudi. Tamo nema politike, a to narodu treba. Politika da bismo donosili politike i za zdravstvo pa da imamo bolnice, i za poljoprivredu, infrastrukturu”, navela je Cvijanovićeva.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!