Društvo

Press konferencija Pravde za Davida: Sve što su do sada uradili i rekli nije tačno (VIDEO)

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića za kojeg tvrdi da je ubijen, pa bačen u Crkvenu, održao je press konferenciju na kojoj je prikazao snimak na kojem su montirane izjave onih koji su uključeni u istragu ovog slučaja. Potom je odgovarao na pitanja novinara.

Nisam rušitelj Republike Srpske, već sam je stvarao, ali ne želim da živim u državi koja mi je ubila sina Davida i to zataškava, rekao je Davor Dragičević, na konferenciji za medije u Banjaluci.

Loading...

Prikazani su i video materijali, za koje je naveo da pokazuju zašto se već šest mjeseci članovi grupe “Pravda za Davida” okupljaju na Trg Krajine u Banjaluci, tražeći istinu o ubistvu njegovog sina.

U videu su prikazane izjave ministra Dragana Lukača, predsjednika RS Milorada Dodika i patologa Željka Karana oko sporne konferencije za medije, koja je održana u policiji nakon smrti mladića, i za koju su rekli da je bila greška.

Na snimku je izjava i glavnog banjalučkog tužioca Želimira Lepira, koji je takođe rekao da je ta konferencija bila greška.

“Ovaj snimak prikazuje brojne nelogičnosti u istrazi o smrti Davida Dragičevića. Sve što su do sada uradili i rekli nije tačno. Ja znam šta je moje dijete pilo i jelo i oblačilo, a toksikološki nalaz je sve dokazo”, rekao je Dragičević i dodao da je saučesništvo gori zločin od ubistva.

Dodao je i da ima svjedoka koji ni po koju cijenu neće odustati od svoje izjave.

Daniela Ratešić Došen je kazala da je konferencija počinje slučajno ili namjerno s kašnjenjem od pet minuta jer da nismo, kako kaže, svi zajedno zakasnili sada ne bi bili ovdje.

Izvor
srpskainfoNN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!