Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

SzP: Podjednako voditi računa o svim zajednicama

ČAJNIČE - Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica istakao je u Čajniču da lokalne zajednice u Srpskoj mogu živjeti od sopstvenih resursa i naglasio da buduća vlada treba da vodi računa podjednako o svim zajednicama.

Govedarica je rekao da stanovnici Čajniča, koje je nekada bilo gigant u drvopreradi, ne mogu živjeti tako što će se masovno zapošljavati u šumariju, već treba da se zapošljavaju u preduzeća koja se bave finalnom proizvodnjom drveta, saopšteno je iz SzP-a.

“Potreban je zakon o preradi drveta koji će omogućiti da otvorimo 10.000 radnih mjesta – od Han Pijeska do Trebinja. To je ono što će zadržati mlade u Republici Srpskoj”, istakao je Govedarica.

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da će 7. oktobra pobijediti Srpska, a već 8. oktobra biće nastavljena borba protiv stvarnih neprijatelja – nezaposlenosti, siromaštva, odlaska mladih, korupcije.

“Taj dan zajedno biramo budućnost, mir i sigurnost, biramo one koji štite, zapošljavaju i rade za svoj narod”, naglasio je Ivanić.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button