Politika

Čavić se vidi na poziciji premijera: Imam jasan program (VIDEO)

Za razliku od drugih, kojima su kampanje bazirane na svađi, obećanjima koja ni mađioničari ne mogu da ispune, ili ratu saopštenjima, osnov kampanje NDP DRAGAN ČAVIĆ – NS – SNS – SLOBODA je priča o tri koraka za bolju Srpsku, pozitivna kampanja i razgovor sa građanima, navodi se u saopštenju NDP-a.

Na ulici, na štandovima, pri susretima sa građanima u prvih 7 dana kampanje građani Srpske su kandidatu za premijera SzP – Draganu Čaviću iznosili su osnovne probleme koji ih muče: nedostatak radnih mijesta, male penzije i plate, odlazak mladih, loša infrastruktura.

Poslije veličanstvenog skupa u Foči, sinoć je na redu bila MZ Borik u Banjaluci.

”Posebno ćemo se poslije izbora zalagati za vraćanje ukinutih boračkih prava koja su ukinuta izmjenom Zakona o penzionom osiguranju”, rekao je Čavić i dodao ”da je najmanje 40.000 boraca oštećeno i to retroaktivno što je potpuno neustavno”.

Čavić je naglasio da vraćanje penzija obaveza društva prema onima koji su stvarali Republiku Srpsku.

pitan šta misli o rezultatima koje će ostvariti na izborima koalicija NDP DRAGAN ČAVIĆ – NS – SNS – SLOBODA, Čavić je naglasio da je optimista i da očekuje od 5 do 7 direktnih mandata.

”Mnogo bitnije od toga koliko će naša koalicija imati mandata je da li imamo plan i program koji ćemo sprovoditi kada dođemo na vlast”, naglasio je on.

”Moj program kao premijera je jasan i konkretan. Pogledajte ga. Prvi put u Srpskoj imate plan neke stranke ili koalicije šta će raditi prvi dan, prvih sedam dana, prvi mjesec, prvih 100 dana i prvu godinu.’

Na tribini u Boriku je pored Dragana Čavića govorio i predsjednik Gradskog odbora NDP-a Banjaluka Krsto Jandrić te kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH iz Banjaluke.

Izvor
Vijesti.ba
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!