Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Demonstracije pred MUP-om: “Ko je ubio Davida?!” (VIDEO)

Sa svim prikupljenim dokazima sa današnjim danom, slikama i ispisima telefonskih brojeva iza otmice, silovanja, mučenja ubistva djeteta, građanina grada Banjaluke, RS i BiH, Davida Dragičevića, stoji vrh MUP-a RS, zločinačkih narkokartela organizacija – rekao je danas, 178. dan od početka okupljanja na Trgu Krajine, Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

On ističe da za ovu tvrdnju ima čvrste dokaze.

– Znam i ko je naredio zločinačku pres konferenciju 26. marta ove godine, da ocrne moje i majke Suzane dijete, da ocrne studenta dva fakulteta, umjetnika, anđela ovog grada, ove države i svjetle budućnosti koju su bacili u go*na. Sve su to uradili u saradji sa Tužilaštvom i ostalim institucijama ove države.

Još uvijek rade na zataškavanju tog najmonstruoznijeg zločina. Čitav vrh MUP-a RS – uzviknuo je Dragičević, dok su okupljeni uzvikivali: “Ubice, ubice”!

Davor Dragičević, kaže da uprava koju vodi Darko Ilić je uprava za organizovani kriminal i terorizam.

– Niti sam organizovani kriminalac, niti sam terorista, ni ja ni moje dijete. Prate me na svakom koraku. Vi koji to radite, sve vaše slike i brojeve telefona imam. Javno kažem ako mi se iko od vas bude približio, ja nisam ni Vladimir Kovačević, ni David Dragičević. Znam kako sa vama treba. Budete li mi se malo približili i ušli u moje dvorište, pokucali na vrata moje i Davidove kuće, vrlo dobro znam šta ću da uradim. Ovo vam je zadnje upozorenje.

– Ovo je zadnje upozorenje zločincu i ubici Draganu Lukaču, ministru policije, njegovoj sponi Vukotiću i ostalima. Samo probajte nešto. Vrlo dobro znate kako ćete i na koji način ćete završiti, ako krenete protiv mene, naroda koji je uz mene i grupe “Pravda za Davida”. Ne trebamo se više nikome dokazivati ko smo i šta smo. Za 178 dana svima je jasno – rekao je Dragičević.

On je pozvao sve institucije Evropske unije i međunarodne organizacije, zemlje potpisnice Dejtonskog sporazuma, Rusku Federaciju i Američku Vladu da zaštite građane.

– Samim činom što ste potpisali Dejtonski sporazum, garantovali ste nam mir i bezbjednost. Garantovali ste nam pravo na život. Sad je na vama da nam na sve to što ste potpisali pružite i adekvatnu zaštitu. Meni ne treba, ali treba ovoj djeci ovdje.

– Djeca su naša budućnost! Treba i narodu, koji hoće i želi da ostane ovdje. U protivnom, desiće se organizovani egzodus na koji ću lično pozvati narod RS i cijele BiH, da krenemo svi odavde i da tražimo azil – rekao je Dragičević.

Izvor
srpskainfo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button