Politika

Ivanić: Građani podrškom SzP-u biraju ekonomsku obnovu i investicije

Kandidat SzP-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao sinoć na predizbornom skupu u Srebrenici da građani podrškom ovoj koaliciji biraju ekonomsku obnovu Srpske i nove investicije.

On je istakao da je u posljednje četiri godine pokazao kako se zajedničke institucije koriste da se očuva Republika Srpska i da su političke pobjede moguće i bez galame, te poručio da nudi mir, stabilnost i sigurnost, saopšteno je iz SzP-a.

Loading...

Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poručio je da, kao budući predsjednik, hoće zajedno sa građanima, sa načelnikom Srebrenice, uradi sve da ova opština bude prepoznatljiva, da se ovdje rađa više djece.

“Naš strateški interes je kako da obezbijedimo običnom čovjeku perspektivu, da ujedinjenim srpskim glasovima idemo u pravcu razvoja”, rekao je Govedarica.

Na predizbornom skupu SzP govorili su i nosilac liste SDS-a za Predstavnički dom parlamenta BiH iz Izborne jedinice tri Mirko Šarović i nosilac liste PDP-a za Predstavnički dom parlamenta BiH iz Izborne jedinice tri Miroslav Brčkalo.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!