Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Svečano otvaranje sjevernog krila i centralnog medicinskog bloka UKC RS

Novoizgrađeno Sjeverno krilo i rekonstruisani centralni medicinski blok Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske danas će biti svečano otvoreni u Banjaluci, čime će sve klinike ove zdravstvene ustanove biti smještene na jednoj lokaciji na Paprikovcu.

Svečana ceremonija otvaranja počeće u 11.00 časova na platou ispred ulaza u centralni medicinski blok.

Svečanosti će prisustvovati predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijer Željka Cvijanović, ministar zdravlja i socijalne zaštite Dragan Bogdanić.

Iz UKC-a je saopšteno da završetak četvorogodišnjeg projekta rekonstrukcije i opremanja centralnog medicinskog bloka i izgradnje Sjevernog krila predstavlja ostvarenje višedecenijskog sna radnika ove ustanove, ali i stanovnika Srpske.

“Ovim dobijamo savremenu, respektabilnu zdravstvenu ustanovu, nosioca razvoja zdravstva Republike Srpske sa vrhunskim stručnjacima, savremenom medicinskom opremom i najboljim uslovima za naše pacijente”, istakli su iz UKC-a.

Generalni direktor UKC-a Vlado Đajić rekao je ranije da će u centralnom medicinskom bloku ležati pacijenti, da je Južno krilo namijenjeno za poliklinički dio i Kardiohirurgiju, dok će u novoizgrađenom Sjevernom krilu biti smješten Urgentni centar i Patologija.

Izvor
ATV
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button