Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Pavić očekuje mjesto predsjednika Vlade i 15 poslanika

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je na predizbornoj tribini u Srebrenici da ova stranka ima podršku veću nego ikada, te da očekuje dobar rezultat i 15 poslanika u Narodnoj skupštini i mjesto predsjednika Vlade Republike Srpske.

Pavić je naglasio da je DNS zainteresovan za razvoj Srebrenice jer je ona u specifičnom položaju i istakao da će ova stranka nastojati da ojača u toj lokalnoj zajednici.

“Prijedor iz kojeg dolazim u ratu je doživio sličnu sudbinu kao i Srebrenica, a sada je jedan od najprosperitetnijih gradova u BiH. Ako budemo mogli da dio svog iskustva prenesemo na Srebrenicu mislim da će i ona ostvariti brz napredak na korist svih građana koji ovdje žive”, naveo je Pavić.

On je dodao da je njegov današnji u Srebrenici podrška ljudima koji rade u Srebrenici da ostanu i rade za dobrobit stanovništva i opštine u cjelini.

Na tribini su predstavljeni kandidati DNS-a iz Izborne jedinice sedam za Narodnu skupštinu Republike Srpske, među kojima je Velibor Rankić iz Srebrenice, te za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri, među kojima je i Jovana Rakić iz ove opštine.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button