Politika

Dragičević: Javno tvrdim da je moj sin mučen i ubijen

Javno tvrdim da je moj sin mučen i brutalno ubijen, rekao je Davor Dragičević, otac nastradalog Davida Dragičevića, tokom obraćanja na posebnoj sjednici u Narodnoj skupštini RS.

Zahvaljujem se što ste mi omogućili da se ovdje borim za pravdu za monsutruzino ubistvo mog sina Davida Dragičevića. Mene lično neka slobodno hapse Dragan Lukač, Darko Ćulum, Darko Ilić, ali da ne pomišljaju da diraju nekog od moje porodice ili nekog od članova grupe “Pravda za Davida”.

Loading...

On je rekao da nije član nijedne partije, i da neće biti.

“Javno tvrdim da je moj sin mučen i ubijen. Ovo tvrdim sa svim dokazima i saznanjima koje sam prikupio. Evo stravične istine s kojom smo se majka Suzana i ja morali suočiti. Nadam se da više nikad nijedan roditelj neće izgubuirti svoje dijete”, rekao je Dragčević.

On je jasno naglasio gdje je njegov sin bio kobne noći.

“David je 18. marta u bio u centri grada, te je pred očima mnogobrojinih svjedoka i kamera koje pokrivaju centar, otet od strane krimanalaca koji su ovaj zločin unaprijed pripremali. Na to ukazuje snima ispred platoa Boske. Otmičari u 2:40 sati gase telefon.Taj dokaz smo mi prikupili, MUP RS je naše dokaze zloupotrijebio”, kazao je Dragičćević.

(nezavisne.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!