Banjaluka

Topli radijatori od danas u Banjaluci

Eko Toplane Banjaluka d.o.o. Banjaluka od danas počinju sa grijanjem stambenih i poslovnih jedinica koje su na sistemu daljinskog grijanja.

“Tokom protekle sedmice završeno je punjenje sistema, a takođe, građani su prethodno pozvani da do 22. septembra završe sve radove na kućnim instalacijama, te da nam u slučaju curenja vode tokom punjenja instalacija prijave, kako bi bila spriječena materijalna šteta i instalacije osposobljene prije puštanja sistema u rad”, saopšteno je iz Eko Toplane Banjaluka.

Dodaju da zbog zbog manjih problema na distributivnoj mreži, koji su se pojavili nakon punjenja sistema pojedini dijelovi grada još uvijek nemaju grijanje.

Loading...

“U svakom slučaju, sve tehničke ekipe su na terenu i rade na osposobljavanju mreže, zbog čega molimo korisnike za razumijevanje. Molimo i korisnike ukoliko primjete nedostatke u isporuci toplotne energije da nas kontaktiraju kako bismo iste otklonili u najkraćem vremenskom roku”, stoji u saopštenju.

Sva pitanja ili probleme koje građani imaju, a u cilju što bolje saradnje i pružanja kvalitetne usluge, Eko toplane su uvele besplatnu info liniju 0800 502 12 koja je aktivna za korisnike svakim radnim danom od 07.30 do 15.30, a korisnici mogu poslati i mail na [email protected] ili posjetiti Korisnički centar u ulici Bulevar vojvode Živojina Mišića 32. Sa ciljem redovnog informisanja korisnika, od nedavno je aktivan i web site www.ekotoplanebanjaluka.com.

“Osim toga, apelujemo na korisnike koji nisu izmirli svoja dugovanja u cilju što bolje saradnje, ali i funkcionisanja i pružanja kvlitetne usluge, da ih izmire u što kraćem roku”, navedeno je u saopštenju.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!