Politika

Stevandić uvjeren u pobjedu Dodika i Cvijanovićeve na izborima

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je u Čelincu da je uvjeren u izbornu pobjedu patriotskog bloka u Republici Srpskoj i kandidata koje podržava ova stranka.

Stevandić je na predizbornoj tribini rekao da će Srpska biti ujedinjena, da više neće biti sukoba između Sarajeva i Banjaluke, te da će se zajednički raditi na ekonomskom razvoju i boljem nacionalnom predstavljanju u Sarajevu.

Loading...

“Ubijeđen sam u pobjedu Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH i Željke Cvijanović za predsjednika Republike Srpske jer su to ljudi koji će sarađivati u interesu Srpske, a ne po nalogu federalnih političkih faktora. Oni će učiniti sve za bolji život u Srpskoj, umjesto dosadašnjih svađa koje je generisao Savez za promjene”, poručio je Stevandić.

Prema njegovim riječima, Ujedinjena Srpska predstavlja svoju listu koja blista, ljude čistih karijera i nacionalnu politiku koja okuplja sve veći broj ljudi.

“Najvažnije je da Republika Srpska, nakon bolje nacionalne politike i ekonomskog razvoja, uđe u period mirnijih međusobnih odnosa, zbog čega Savez za promjene treba da se skloni sa nivoa BiH, a da tu dođemo mi koji hoćemo da sarađujemo, koji volimo svoje institucije, a ne ratujemo protiv njih”, rekao je Stevandić.

Kandidat Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Bojan Kuzmanović rekao je da je Republika Srpska bogata prirodnim i ljudskim resursima koje je neophodno iskoristiti.

“Da bi iskoristili te resurse i išli naprijed moramo izabrati najkvalitetnije ljude koji su spremni da svojim znanjem, energijom, radom i stručnošću učine sve da se ostvari taj cilj, a tim Ujedinjene Srpske je spreman da to iznese”, naveo je Kuzmanović.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!