Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Stevandić uvjeren u pobjedu Dodika i Cvijanovićeve na izborima

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je u Čelincu da je uvjeren u izbornu pobjedu patriotskog bloka u Republici Srpskoj i kandidata koje podržava ova stranka.

Stevandić je na predizbornoj tribini rekao da će Srpska biti ujedinjena, da više neće biti sukoba između Sarajeva i Banjaluke, te da će se zajednički raditi na ekonomskom razvoju i boljem nacionalnom predstavljanju u Sarajevu.

“Ubijeđen sam u pobjedu Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH i Željke Cvijanović za predsjednika Republike Srpske jer su to ljudi koji će sarađivati u interesu Srpske, a ne po nalogu federalnih političkih faktora. Oni će učiniti sve za bolji život u Srpskoj, umjesto dosadašnjih svađa koje je generisao Savez za promjene”, poručio je Stevandić.

Prema njegovim riječima, Ujedinjena Srpska predstavlja svoju listu koja blista, ljude čistih karijera i nacionalnu politiku koja okuplja sve veći broj ljudi.

“Najvažnije je da Republika Srpska, nakon bolje nacionalne politike i ekonomskog razvoja, uđe u period mirnijih međusobnih odnosa, zbog čega Savez za promjene treba da se skloni sa nivoa BiH, a da tu dođemo mi koji hoćemo da sarađujemo, koji volimo svoje institucije, a ne ratujemo protiv njih”, rekao je Stevandić.

Kandidat Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Bojan Kuzmanović rekao je da je Republika Srpska bogata prirodnim i ljudskim resursima koje je neophodno iskoristiti.

“Da bi iskoristili te resurse i išli naprijed moramo izabrati najkvalitetnije ljude koji su spremni da svojim znanjem, energijom, radom i stručnošću učine sve da se ostvari taj cilj, a tim Ujedinjene Srpske je spreman da to iznese”, naveo je Kuzmanović.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button