Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Poziv za besplatnu edukaciju: Digitalna akademija za mame

Udruženje građana „Centar za mame“, uz podršku Grada Banja Luka, organizuje besplatnu obuku iz oblasti digitalnog marketinga pod nazivom „Digitalna akademija za mame“.

„Cilj projekta je edukacija 30 žena iz Banje Luke, prvenstveno mama, za jednu od najbrže rastućih privrednih podgrana a to je digitalni marketing. Prednost ove vrste posla je što se može raditi sa bilo koje lokacije (od kuće), potreba za ovim kadrom se svakim danom povećava, usko je vezana za informacione tehnologije, te će mame biti u mogućnosti da pored vođenja domaćinstva i brige o djeci pronađu angažman koji će doprinositi egzistenciji porodice. Osim finansijskog aspekta koji je bitan za majku, djecu i porodicu tu je i vraćanje dostojanstva i samopouzdanja majkama te stvaranje osjećaja vrijednosti“, saopštili su iz udruženja.

Grad Banja Luka je prepoznao ovaj projekat kao bitan za osnaživanje žena i mama, kao i jedan od načina pružanja podrške na putu ka zaposlenju.

Edukacija će biti organizovana u dvije grupe kroz četiri modula koja pokrivaju oblasti kao što su: osnove interneta i marketinga, digitalni marketing, društvene mreže, kako funkcionišu veb stranice, izrada fejsbuk i instagram poslovne stranice, upoznavanje sa mogućnostima pretraživača, otvaranje jutjub i gugl plus kanala, kao i osnove dizajna.

Termini obuke su vikendom, kako bi se polaznice mogle uskladiti sa porodičnim obavezama. Nakon završenog kursa polaznice će moći napraviti kompletnu kampanju, mini startegiju te planove i analitiku vođenja raznih kanala za privredne subjekte. Na ovaj način pruža im se podrška za izlazak na tržište rada, a za tri najaktivnije polaznice obezbjeđena je praksa u privrednim subjektima iz ovih oblasti.

Zainteresovane polaznice treba da su prijavljene na Birou za zapošljavanje RS, te da imaju mjesta prebivališta na teritoriji grada Banja Luka.

Sve zainteresovane sugrađanke, mogu se prijaviti putem i-mejl adrese: [email protected] ili na broj telefona: 066/918-313, kontakt osoba Nikolina Aničić.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button