Hronika

Arsenin sin uhapšen na granici i sproveden na služenje zatvorske kazne

Granična policija BiH uhapsila je prekjuče u Gradišci Zvjezdana Arsenića (24) iz Banjaluke.

Arsenić je već juče, kako je potvrđeno, smješten iza rešetaka, po rješenju kojim su mu pravosnažno izrečena dva mjeseca zatvora, jer je jednog muškarca udario šakom.

Mladić je uhapšen tokom ulaska u BiH, kada je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci.

Loading...

“Arsenić je kontrolisan pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Gradiška i predat je pripadnicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka”, potvrdio je sagovornik.

Iz Osnovnog suda u Banjaluci je rečeno da je Arsenić pravosnažno osuđen da je 30. avgusta 2013. godine, oko 1.30, ispred jednog noćnog kluba prišao M.P. i bez ikakvog povoda i razloga udario ga šakom u glavu, odnosno u bradu.

“Usljed tog udarca je M.P. pao te udario potiljkom o beton, zadobivši tešku povredu”, kazali su iz Osnovnog suda u Banjaluci.

Kako dodaju, pravosnažnim rješenjem Osnovnog suda Banjaluka, Arseniću je kazna zatvora u trajanju od dva mjeseca zamijenjena za novčanu kaznu od 6.000 KM. Međutim, on tu svotu nije platio.

“Pravosnažnim rješenjem Osnovnog suda Banjaluka osuđenom je izrečena, a neplaćena novčana kazna, zamijenjena za kaznu zatvora od dva mjeseca”, pojašnjavaju iz Osnovnog suda u Banjaluci.

Naredba za raspisivanje centrale potjernice za Arsenićem je, kako saznajemo, izdata 13. septembra ove godine, a on je juče, dan nakon hapšenja, počeo izdržavanje zatvorske kazne.

Dvadesetčetvorogodišnjak je inače sin Nenada Arsenića, jednog od najboljih skakača s mostova svih vremena u BiH, i brat poznate “banjalučke laste” Igora Arsenića.

On je u žižu javnosti dospio i nedavno, nakon što se pojavio kao partner pjevačice Selme Bajrami u spotu za njenu novu pjesmu “Rizik”.

Prije nešto više od 10 dana, u medijima je objavljena i fotografija na kojoj se tridesetosmogodišnja Tuzlanka i 14 godina mlađi Banjalučanin ljube.

Ona je priče o romansi s Arsenićem podgrijala svojim ranijim objavama na društvenim mrežama.

“Što je od Boga, dobro je”, opis je pored jedne od fotografija za koje je pozirala s Arsenićem, dok je pored druge, na kojoj je takođe s njim, napisala: “On je kralj rizika. Ljeto i ljubav.” Upravo jedan stih Selmine nove pjesme glasi: “On je kralj rizika.”

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!