Društvo

ZTC “Banja Vrućica” nastavlja s proširenjem ponude wellness aranžmana

Nakon godišnjih odmora, ali i dolaskom hladnijeg vremena, našem tijelu su potrebni dodatna njega, zaštita i hidratacija. Čist vazduh, prirodna oaza mira i tišine čine savršen odmor i najbolji lijek za stres i sve što nosi moderan život današnjice.

Da biste se oslobodili umora i stresa i za samo par dana obnovili svoju energiju, dovoljan je produženi vikend u srcu prirode i spremnost na potpuno uživanje i relaksaciju.

Ove jeseni i zime svi posjetioci Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica” mogu da uživaju u novom wellness aranžmanu prilagođenom za predstojeće hladne dane. Kako su poručili iz ovog turističkog kompleksa, cilj im je da svoju ponudu učine što kvalitetnijom i raznovrsnijom, te da svakom gostu pruže pravo i jedinstveno iskustvo, osjećaj topline i udobnosti.

Kako bi svim zainteresovanim gostima uljepšali boravak u “Banji Vrućici” u hladnim jesenjim i zimskim danima, od početka novembra pa sve do 24. decembra uveli su i akcijski wellness paket aranžman, osmišljen sadržajima koji će svakako upotpuniti boravak svakog gosta.

Marija Ćurković, menadžer Medical&Wellness centra “Stara banja”, kaže da od početka novembra u ponudi imaju wellness aranžman pod nazivom “Lakim korakom u zimu”, kojim se zapravo pripremaju za predstojeći zimski period.

“Riječ je o ponudi koja uključuje boravak u luksuzno opremljenim sobama hotela ‘Kardial’****, boravak na bazi polupansiona (večera + doručak), korištenje fitness sale, korištenje zatvorenog rekreativnog bazena i bazena s termomineralnom vodom, korištenje Green spa oaze (đakuzi, tople klupe, knajp kade, staze za masažu stopala), svakodnevni aerobik u vodi te masažu stopala u trajanju od 20 minuta”, pojasnila je Ćurkovićeva.

Ćurkovićeva je naglasila da je aranžman “Lakim korakom u zimu” namijenjen za aktivan i opuštajući odmor, koji je naročito pogodan za druženje s porodicom i prijateljima, jer druga osoba ostvaruje popust u iznosu od 50%, dok četvrta osoba ostvaruje gratis boravak u hotelu visoke kategorije.

Redovna cijena navedenog aranžmana je 209 KM za jednu osobu, za dvije osobe s uključenim popustom cijena je 313,50 KM, dok je za četiri osobe ukupna cijena za dva noćenja samo 627 KM.

U “Banji Vrućici” ističu da pored ponude wellness aranžmana “Lakim korakom u zimu”, za kojim vlada veliko interesovanje, gosti mogu uživati i u širokoj lepezi aromatičnih masaža, kao i novih tretmana i wellness rituala, a sve to pod nadzorom ljubaznih i stručnih masera u Medical&Wellness centru hotela “Kardial”. Tu je i kozmetičarsko-frizerski salon, u kojem se obavljaju brojni tretmani za njegu kože lica i tijela, čime se tijelo dovodi do energetske regeneracije.

“Takođe, osim navedenog, tokom čitave godine, bilo da je riječ o boravku radnim danima ili vikendom, svim gostima zainteresovanim za kvalitetan odmor na raspolaganju su naši višednevni wellness aranžmani na bazi dva, četiri i šest noćenja, kao i jednodnevni wellness aranžmani po veoma povoljnim cijenama, a što će našim gostima učiniti boravak u “Banji Vrućici” što prijatnijim”, naglašava Ćurkovićeva.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!