Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Vozač iz Modriče stradao je kada se zapalio šleper volvo

Vozač Nusret Dušinović (67) iz Modriče stradao je kada se zapalio šleper volvo, kojim je upravljao, a do saobraćajne nesreće je došlo na magistralnom putu M6, Ljubinje – Stolac, na lokalitetu Podvrsnik, u utorak u predvečernjim časovima.

Šleper je vlasništvo Nusretovog sina Halila Dušinovića, a kretao se iz pravca Ljubinja prema Stocu, kada je, spuštajući se niz prevoj Žegulja, u mjestu Podvrsnik, iz zasad nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, koje se zapalilo i sletjelo s puta.

Očevici koji su putovali iz pravca Mostara i u tom momentu naišli na ovaj prizor navode da je sve izgledalo strašno, a da su na putu bili vidljivi dugački, crni tragovi kočenja koji su išli od vrha prevoja pa sve do mjesta gdje je vozilo sletjelo.
Po putu je bio prosut tovar koji je vozio, paprika i paradajz.

Kaže da je lice mjesta napustio kada su došli policija i vatrogasci, koje su odmah pozvali kada su primijetili saobraćajnu nesreću, što su učinili i još neki očevici, jer nisu željeli stvarati gužvu, kako bi nadležne službe mogle lakše manevrisati.

U pomoć ljubinjskim vatrogascima su stigli i vatrogasci iz Stoca i svi zajedno su vodenim pumpama i pumpama s pjenom uspjeli ugasiti požar tek za jedan sat.

Tek nakon toga je izvučeno i ugljenisano tijelo vozača koje je pronađeno u kabini.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, čiji je tužilac, zajedno sa pripadnicima policije, okončao uviđaj juče u prijepodnevnim časovima, saopšteno je da je urađen spoljni pregled leša, ali da nije data naredba obdukcije tijela, iako je ono, kako nezvanično saznajemo, izgorjelo do neprepoznatljivosti.

Izvor
Nezavisne novine
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button