Magazin

Johnny Depp dolazli u Srbiju zbog snimanja filma

Džoni Dep u Srbiju, a prema planu snimanja, stiže sredinom januara i ostaće sigurno mjesec dana, a možda i duže u zavisnosti od toga kako ih posluže vremenske prilike.

– Strani mediji potvrdili su da je Dep uspostavio saradnju sa rediteljima i da će igrati glavnu ulogu u ovom filmskom ostvarenju na engleskom jeziku. Film “Minamata” će započeti glavnu proizvodnju u Japanu, a ekipa filma preseliće se u Srbiju u januaru naredne godine, gdje će nastaviti snimanje. Još uvijek nisu poznate lokacije na kojima će se obaviti snimanje u Srbiji. O tome će ovih dana biti odlučeno, ali jedna od destinacija je sigurno Beograd – kaže izvor upućen u realizaciju ovog projekta i dodaje:

– Za njega je uveliko rezervisan jedan od luksuznih hotela u Beogradu u kojem će odsjesti i iz kojeg će najvjerovatnije odlaziti na set gdje god da u Srbiji bude bio. Lista njegovih zahtjeva još uvijek nije stigla u hotel, ali se sumnja i da će je biti jer je on jedan od jednostavnijih holivudskih glumaca.
Film će se baviti Smitovim fotografskim radom za časopis “Life”, gdje otkriva trovanje ljudi u mjestu Minamata, u Japanu.

Andrev Levitas će režirati film koji se zasniva na knjizi Alena Mioka Smita i V. Eugena Smita, a adaptiraće ga Dejvid Kesler. Ovo ostvarenje proizvod je Depove produkcijske kuće “Infinitum Nihil”, a produkciju potpisuju Sem Sarkar, Bil Džonson i Andrev Levitas. Izvršni producenti filma su Džejson Forman i Stefan Dojters.

– Svjetski mediji uveliko pišu o dolasku Džonija Depa kako u Japan tako i u Srbiju pa se brojni paparaci spremaju da zimu provedu na prostoru Srbije. Pošto je Dep jednostavan i voli da šeta bez obezbjeđenja, svi su uvjereni da će imati priliku da ga fotografišu u različitim situacijama – objašnjava izvor.

Izvor
Blic.rs
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!