Hronika

Racija u tri banjalučka lokala, pronađene opojne droge

U noći sa subote na nedjelju na području Banjaluke je izvršena racija u tri lokala prilikom koje je pronađena određena količina materije koja asocira na opojne droge, marihuanu, kokain i hašiš, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Dva lica su uhapšena zbog posjedovanja droge.

Loading...

“Njihova prekršajna ili krivična odgovornost će se utvrditi nakon završenih svih potrebnih mjera i radnji, o čemu će se obavjestiti i nadležni ograni”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Nezvanično, lokali u kojima je izvršena racija su “Picerija kod Brke”, “Jova bar” i “Debela Berta”.

U “Piceriji kod Brke” je pronađen kokain, marihuana, hašiš.

Osim navedenog, kod dva vozača su pronađeni i oduzeti noževi na preklop (bodeži) te će oni biti sankcionisani zbog počinjenih prekršaja po odredbama Zakona o oružju i municiji.

Iz PU Banjaluka napominju da su na području Policijske uprave ovog grada tokom vikenda realizovane pojačane aktivnosti policijskih službenika u cilju sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja, sa posebnim akcentom na pronalasku lica za kojima se traga, kao i prevencije i sankcionisanju inkriminisanih radnji iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!