Banjaluka

Lider SNSD-a: Zajedno ćemo verifikovati broj poslanika DNS-a

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da želi da DNS ostane dio vladajuće koalicije, ali da u koalicionom kapacitetu sigurno neće biti onaj broj poslanika koji ima ta stranka, “već onaj koji će zajedno verifikovati”.

“Oni koji su radili protiv koalicije u izbornom periodu neće biti tretirani kao dio većine koju mi prihvatamo iz DNS-a”, rekao je Dodik, odgovarajući na pitanje da li će SDS-ovi poslanici zamijeniti pojedine iz DNS-a u novoj većini.

Dodik je istakao da smjena direktora Nove banke Milana Radovića nema veze sa “najavljenim obračunom sa mangupima” i za sutra najavio smjenu jednog kadra iz SNSD-a.

“Nije ovo nikakav progon i osvetnička priča. Radi se o tome da smo zajedno u ovom poslu i da ima onih koji žele da budemo zajedno. Želimo da raščistimo situaciju. Želimo ljude koji žele da rade u javnom interesu i da očistimo političku sferu od bilo kakvih spekulativnih i drugih primjesa”, pojasnio je Dodik.

Prema njegovim riječima, sa gradonačelnikom Doboja i potpredsjednikom SDS-a Obrenom Petrovićem razgovarao je i prije izbora, te naveo da Petrovića interesuje samo program za ovaj grad.

“Petrović nije postavio nijedan zahtjev, dok drugi prvo traže neko mjesto za sebe. Ovdje su naveli šta je njihov kapacitet, program i problemi. Doboj zaslužuje da bude predstavljen sa pozicije jednog od ministara u Vladi Republike Srpske, a to ćemo dogovarati ovdje”, ocijenio je Dodik.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!