Magazin

Čudotvorno iscjeljenje na Svetoj Gori: VJERNICI ZANIJEMILI, A NIJEMI DJEČAK PROGOVORIO! (VIDEO)

Da se zaista radi o istinitom događaju i pravom čudu potvrdili su sveštenici!

– Majko Bogorodice, daj mi zdravlje – bile su prve riječi 18-godišnjeg nijemog dečka iz Strumice, na jugu Makedonije, izgovorene ispred ikonom Bogorodice u manastiru Dohiari na Svetoj Gori.

Pozivajući se na stranicu “Svetogorska sjećanja”, mediji u Grčkoj i Makedoniji prenose svjedočenje jednog monaha koji je bio prisutan u manastiru gdje se početkom ovog mjeseca desilo čudo.

On je ispričao da je mladić iz Strumice prije desetak dana sa svojom porodicom došao na Svetu Goru da se pokloni i pomoli pred čudotovrnom ikonom Bogorodice nazvane Gorgoepikos. Ili, u prevodu: Bogorodica koja brzo uslišava i rješava probleme vjernika koji joj se pomole.

– Kada je mladić stigao u manastir i našao se pred ikonom Bogorodice, iako nikada u životu nije progovarao, odjednom je na njegovom maternjem jeziku uzviknuo: “Majko Bogorodice, daj mi zdravlje” – piše portal specijalizovan za crkvene vijesti.

Kada su to čuli, svi su zanijemeli od čuda. Molitva je nastavljena, a čim je završena, mladić iz Strumice se obratio prisutnima, koji su se molili zajedno sa njim, i rekao: “Hvala vam, već se osjećam veoma dobro”.

Izvor
Aura
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!