Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Tražio da se slika gola: Zeničanin gnusnim porukama mamio djevojčicu, ali nije ni slutio ko je s druge strane

Otkriven još jedan seksualni manijak na Facebooku

Pedofil S. P. iz Zenice upao je u zamku koju su mu pripremili građani na Facebooku. Izmišljena 13-godišnja djevojčica, iza koje stoji tim srbijanske neprofitne organizacije “Stop pedofiliji SP”, u početku je negodovala i predomišljala se kako bi klopka izgledala što uvjerljivije, a onda je pristala na dopisivanje kako bi pedofil upao u igru.

Napisao joj je da dolazi iz Zenice, ima 30 godina i trenutno radi u Zagrebu.

Morbidni zahtjevi

Kako je razgovor odmicao, Zeničanin je bez ikakvog ustručavanja tražio od 13-godišnjakinje eksplicitne fotografije.

Iako mu je jasno ukazala na to da ima samo 13 godina, to manijaku uopće nije zasmetalo pa je u jednom trenutku razgovora čak poslao fotografije svog polnog organa i tražio od nje da mu šalje iste takve.

– Kako si ti ljepotice? Možemo li se upoznati? Mogu li te vidjeti? Voliš li starije, ja volim mlađe. De sliku svoju – samo su neke od poruka koje je Zeničanin upućivao 13-godišnjakinji.

Djevojčica ga je pitala šalju li mu i druge maloljetnice fotografije, što je potvrdio, a zatim je, nakon što ga je pitala kakve, odgovorio:

Nije odustajao

– Šalju mi one stvari. Grudi, mace, p…. Pošalji i ti, šta ima veze, neće niko saznati ni vidjeti. Samo ja. Poslat ću i ja tebi polni organ, hoćeš li? Da ga vidiš? – bio je uporan pedofil.

Iako je djevojčica u jednom trenutku počela ignorirati, manijak nije odustajao.

Morbidne poruke objavljene su na facebook stranici “Stop pedofiliji SP”. U MUP-u Zeničko-dobojskog kantona nisu imali podatke o ovom šokantnom slučaju.

Izvor
Avaz
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button