Politika

Izetbegović: Široka koalicija preduslov za političku stabilnost

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je danas u Sarajevu da je potrebno formirati široku programsku koaliciju koju bi činile pobjedničke stranke

Bakir Izetbegović je tokom sastanka sa ambasadorom Norveške Guri Rusten rekao da je široka programska koalicija preduslov da se obezbijede politička stabilnost, sprovođenje reformi, intenzivna izgradnja infrastrukture i ubrzan put prema evroatlantskim integracijama.

On je Rustenovu informisao o aktuelnoj situaciji u BiH i procesima nakon održavanja opštih izbora, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Sagovornici su istakli da su se BiH i Norveška u proteklom vremenu međusobno podržavale i u međunarodnim organizacijama i da saradnja na tom planu treba biti nastavljena.

Tokom razgovora je konstatovano da su odnosi dvije zemlje prijateljski, te da je potrebno nastaviti razvijanje intenzivnih bilateralnih odnosa.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!