Sport

Nadal i Đoković ipak igraju na egzibicionom turniru

Rafael Nadal, najbolji španski teniser, učestvovaće na egzibicionom turniru u Abu Dabiju krajem 2018. godine.

Organizatori turnira u Abu Dabiju su potvrdili da će Rafa učestvovati na turniru koji se igra 27. decembra, samo par dana nakon što je trebalo da nastupi u Saudijskoj Arabiji.

Nadal je trebalo da se sastane sa Novakom Đokovićem u Džedi, ali je taj okršaj otkazan zbog povrede Španca, a samo otkazivanje je potvrdio srpski teniser.

Egzibicioni turnir u Saudijskoj Arabiji je bio pod velikim pritiskom s obzirom da je saudijski novinar Džamal Kašogi brutalno je ubijen u saudijskoj ambasadi u Istanbulu.

Poslije potvrde da će Nadal biti spreman za takmičenje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima javnost se zapitala da li je razlog otkazivanja meča u Džedi stvarno povreda Rafe, s obzirom da će biti oporavljen za drugo takmičenje koje se održava pet dana kasnije.

Prije Nadal takmičenje u Abu Dabiju potvrdio je i Đoković, a u tom gradu će se pored njih naći i Kevin Anderson, Hjeon Čung, Dominik Tim, Karen Hačanov.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!