Politika

Dodik: Dolazi mi po deset prijetnji svaki dan

Dodik je rekao da njemu svaki dan dolazi po 10 prijetnji otkad je postao srpski član Predsjedništva BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas u Istočnoj Ilidži da Republika Srpska nije podijeljeno društvo, da ima potpuno političko jedinstvo i saglasnost o važnim nacionalnim i državnim pitanjima.

Dodik je novinarima rekao da je na današnjem sastanku sa načelnicima nekoliko opština sa područja grada Istočno Sarajevo razgovarano o potrebi političkog jedinstva na bazi očuvanja osnovnih vrijednosti Republike Srpske, gdje god ko bio na vlasti.

Predsjednik Republike Srpske osudio je prijeteće poruke članovima SDS-a Obrenu Petroviću i Milovanu Bjelici, ocijenivši ih neprihvatljivim.

“Republika Srpska je demokratsko društvo i mi kao političari po vokaciji treba da razgovaramo o svemu. Odbacujem činjenicu da neki bolesni umovi zbog toga mogu nekoga da stave na tapet. Naš MUP radi po tom pitanju i mi ćemo doći do tih ljudi. U svakom slučaju, to je neprihvatljivo i Srpska ima kapacitet da se odbrani”, istakao je Dodik.

Dodik je rekao da njemu svaki dan dolazi po 10 prijetnji otkad je postao srpski član Predsjedništva BiH, ali da on to više i ne čita.

U Istočnoj Ilidži danas je održan sastanak kojem su prisustvovali Dodik, načelnik te opštine Marinko Božović, te kadar SNSD-a – gradonačelnik Trebinja Luka Petrović, načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić, direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Miroslav Vujičić i narodni poslanik Marko Vidaković.

Na sastanku su bili i delegat u Domu naroda parlamenta BiH Darko Babalj, te načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica, obojica kadar SDS-a.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!