Društvo

Davor Dragičević: Nema gaća, nema marame, nema video snimaka, a nema ni izjave mrtvozornika (VIDEO)

Građani Banjaluke večeras su po 236. put izašli na gradski trg i pružili podršku ocu ubijenog mladića, Davoru Dragičeviću koji je i večeras javno upitao: “Ko je ubio Davida.”.

Otac ubijenog Davida Dragičevića, koji skoro devet mjeseci stoji na banjalučkom Trgu Krajine rekao je sve jasno jučerašnjom izjavom njegovog advokata.

Loading...

– Nema gaća, nema marame, nema video snimaka, a nema ni izjave mrtvozornika – poručio je Dragičević sa Trga Krajine.

Dodao je da će on sa ljudima oko njega ići do kraja i da ih ništa neće spriječiti u tome, nakon čega je dobio veliki aplauz prisutnih.

– Hvala svima što ste tu sve vrijeme i pozivam vas da 21. izađete na ulice i mirno tražimo prava na život za vas i vašu djecu – rekao je Davor.

Okupljeni su ponovo u znak sjećanja na Davida podignutih pesnica pjevali pjesmu „Klinac u getu“.
Poručili su da neće odustati dok se istina ne otkrije, te da Davor Dragičević nikad neće ostati sam.

Građanima se i večeras obratila Daniela Ratešić Došen koja je poručila da majka Suzana nije na trgu fizički, ali da je uvijek sa njima, te pročitala jedno majčino pismo.

– Ljubavi, majka te se poželjela, stalno mu pričam kao da će me čuti. Bože, žasto si ga uzeo dok nije ni spoznao svijet. Treba mi još slika s njim, još ljubavi, još svađa… Zar on tebi Bože treba više nego meni? Bože, zašto nisi uzeo mene – napisala je Suzana u svom pismu, koje ja nazvala “Pismo Bogu”.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!