Banjaluka

Novi asfalt na potezu od „Palasa“ do „Ekvatora“ (FOTO)

Centralna gradska saobraćajnica, na dijelu od hotela „Palas“ do zgrade „Ekvator“ uskoro će dobiti novo ruho.

Sanacija oštećenja kolovoza u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, na potezu od Bulevara Cara Dušana do ukrštanja sa Ulicom Marije Bursać, počela je danas u okviru radova investicionog održavanja.

Loading...

Kako su naveli iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve, predviđena je zamjena habajućeg asfaltnog sloja, te sanacija oštećenih ivičnjaka i nivelisanje postojećih šahtova.

Procijenjena vrijednost radova iznosi 35.000 KM.

Dok traju radovi, saobraćaj će se ovom dionicom odvijati bez prekida, jer kako su pojasnili naldežni – radovi će se izvoditi na način da se zauzme najviše jedna saobraćajna traka. Za vrijeme trajanja radova, biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija.

Inače, u okviru investicionog održavanja gradskih asflatnih saobraćajnica, u toku je proširenje saobraćajnice u Ulici Mlađe Ćusića u Drakuliću. Pri kraju su i radovi u ogranku Ulice Franca Šuberta prema Novom groblju na Pobrđu, a nedavno je novi asfalt postavljen u dijelu Ulice Milana Brankovića.

Izvor
Gradska uprava
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!