Banjaluka

Crveni Krst organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu

Tradicionalni humanitarni turnir “Pomozite da pomognemo” u organizaciji Crvenog Krsta Banja Luka se ove godine organizuje u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u radu Javne kuhinje Crvenog Krsta Banja Luka koju svakodnevno posjećuje 440 korisnika i kojima je obrok iz Javne kuhinje ujedno i jedini u toku dana.

S obzirom na slabu finansijsku situaciju i stalne potrebe za pripremanjem obroka, mole se sva preduzeća,kompanije, organizacije, pojedinci i svi ljudi velikog srca da u skladu sa svojim mogućnostima izdvoje određena novčana sredstva kako bi pomogli rad Javne kuhinje.

Crveni Krst Banjaluka već sedmu godinu organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu, a sve u cilju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Ove godine humanitarni turnir će biti organizovan u subotu i nedjelju, 24 – 25.11.2018. godine sa početkom u 09:00 časova u sali O.Š. Borisav Stanković.

Uplate u iznosu od 30KM zainteresovani mogu uplatiti na žiro račun: 551-001-00000-130-27, UniCredit banka, Crveni Krst Banja Luka, sa naznakom “Za pomoć u radu Javne kuhinje”.

Pravo nastupa na turniru se stiče predavanjem jednog primjerka uplatnice u prostorije Crvenog Krsta Banjaluka svakim radnim danom od 10:00 – 14:00 ili slanjem fotografije uplatnice putem vibera (065/808-896) do 22.11.2018. godine, dok se drugi primjerak uplatnice donosi na dan turnira.

Propozicije takmičenja:

  • EKIPA : 5+1 (1-2 izmjene)
  • SISTEM TAKMIČENjA : Eliminacioni ili grupno (zavisno od broja ekipa)
  • TRAJANjE UTAKMICE: 2h10 minuta u prvoj fazi,a u polufinalnim i finalnoj utakmici 2h15 minuta.

Za finaliste su obezbijeđene i vrijedne robne nagrade od sponzora turnira.

NAPOMENA : Igrač koji nastupa SAMO za jednu ekipu u prvoj fazi turnira, NEMA PRAVO nastupa za drugu ekipu u drugoj fazi turnira. (Jedan igrač IMA PRAVO nastupa za 2 ekipe OD STARTA turnira)

Kontakt osoba za informacije i prijave ekipa:
Aleksandar Vulin – 065/808-896

* U zavisnosti od broja ekipa, postoji mogućnost i da se igraju baraž utakmice o čemu će sve ekipe biti blagovremeno obavještene.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!