Politika

Bogdanić: Nije bilo pregovora o koaliciji sa SDS-om

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću Dragan Bogdanić izjavio je danas za Srnu da s rukovodstvom SDS u toj opštini do sada nije bilo pregovora o koaliciji na lokalnom nivou, ali da SNSD ima većinu u teslićkoj Skupštini koja bi u narednom periodu trebalo da bude ozvaničena.

Bogdanić je podsjetio da je 19-20 odbornika glasalo za stavove Opštinskog odbora SNSD-a na posljednjih nekoliko sjednica lokalnog parlamenta.

Loading...

– Ta nezvanična većina postoji. Došlo je vrijeme da formiramo skupštinsku većinu. S kojim strankama, vidjećemo nakon razgovora – naveo je Bogdanić.

On je rekao da je SNSD ostvario ubjedljivu pobjedu u Tesliću i da ima naznaka da će odbornici PDP-a, nakon raspuštanja opštinskog odbora te stranke, preći u Klub SNSD-a u lokalnoj skupštini, ali da opštinski organi SNSD-a o tome još nisu raspravljali.

Izvor “Glasa Srpske” rekao je da je predsjednik Glavnog odbora SDS Milan Miličević s Bogdanićem dogovorio koaliciju na lokalnom nivou i da bi vrlo brzo trebalo da bude formirana nova skupštinska većina u Tesliću.

Miličević, koji je i načelnik opštine Teslić, danas je izjavio za Srnu da će sve što ima da kaže u vezi s djelovanjem ove stranke na lokalnom ili republičkom nivou reći na sjednicama organa stranke. On nije želio da komentariše pisanje “Glasa” da je dogovorio da teslićka SDS ide u koaliciju s lokalnim SNSD-om.

Izvor
RTRS
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!