Kultura

Prvi Exitov No Sleep festivalu posjetilo 25.000 ljudi

Preko 25.000 ljudi iz više od 30 zemalja širom svijeta posetilo je novi Exitov No Sleep festival, koji je tokom tri noći i četiri dana na 12 festivalskih lokacija širom Beograda okupio preko 100 predstavnika domaće, regionalne i svjetske

U programu koji se odvijao danonoćno, bili su i neki od najtraženijih svjetskih zvijezda kao što su Fatboy Slim ili Nina Kraviz, kultna imena poput Cassius, Lee Burridge, DJ Tennis, Marcel Fengler, Francois X ali i zvijezde nove generacije, Dax J, I Hate Models i Randomer. Ljubitelji alternativne scene uživali su u autentičnom zvuku izvođača kao što su Aleksi Perälä, Molly, Olof Dreijer, Agnes Aves, Black Merlin, Philip Berg i Pascal Walter, dok je široka domaća i regionalna selekcija obuhvatila neke od ključnih aktera kao što su Marko Nastić, Dejan Milićević, MKDSL, Peppe, DJ Jock, Filip Xavi, Vladimir Aćić, Sonja Sajzor, Monosaccharide, 33.10.3402, Schwabe, Nevena Jeremić, Neutron, Petar Cvetković, Johana, Dušan Lilić, Doo i brojni drugi!

Loading...

Žurka je počela u četvrtak uveče na glavnoj festivalskoj lokaciji, Velikom Hangaru u Luci Beograd, gdje je antologijskim „Rejvom u Hangaru“ Fatboy Slim držao publiku u visokoenergetskom naboju od prvih do posljednjih taktova, uz megahitove kao što su “Praise You”, “Right Here, Right Now” ili “Star 69”!

Kao poseban festivalski program, u petak i subotu, 16. i 17. novembra, za sve posjetioce festivala u saradnji sa SAE Institutom pripremljena je No Sleep konferencija u okviru koje su govorili brojni festivalski izvođači!

A zvanično je zatvoren u nedjelju ispraćajnim matineom u baru Pržionica, gdje je nastupio selektorski duo Akioki, isprativši ovogodišnje izdanje festivala, koji je pokrenut u svom “nultom” izdanju prošle godine u okviru Exita, a sada već samostalno ide ka porodici istaknutih elektronskih festivala u zatvorenom!

Izvor
Mondo.ba
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!