Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

IAESTE organizuje konkurs za plaćene stručne prakse za studente

IAESTE (Internacional Association for the Exchange of Students for Technical Experience) je međunarodno udruženje za razmjenu studenata radi stručne prakse, osnovano još 1948. godine na Imperial College-u u Londonu. Svoje lokalne komitete imaju i u Bosni i Hercegovini što našim studentima omogućava da se odu na plaćenu praksu negdje u svijetu, steknu određena znanja i vještine, te upoznaju nove kulture. E sad, zanima vas kako dobiti IAESTE stručne prakse?

Godišnji konkurs IAESTE BiH za PLAĆENE stručne prakse u inostranstvu će biti otvoren od 26. novembra do 10. decembra tekuće godine.

Studenti tehničkih nauka mogu dobiti priliku da odu u jednu od preko 80 zemalja svijeta i steknu radno iskustvo u svojoj struci, razviju svoju nezavisnost, znanje stranih jezika, ali i sposobnost komunikacije i prilagođavanja nepredviđenim situacijama.

Kulturni šok i dobra zabava zagarantovani!

Studenti se pozivaju da dođu u kancelariju IAESTE-a u ulici Sime Matavulja br. 4 (Služba hitne medicinske pomoći) ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminu od 12-15 časova i volonteri IAESTE-a će rado pružiti sve potrebne informacije.

Za prijavu na konkurs potrebni su: popunjena aplikacija za konkurs, potvrda o statusu redovnog studenta i prosjek ocjena (ovjereni od strane fakulteta).

Link za aplikaciju

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button